halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Skötare till timvikariat på Barn och ungdomspsykiatri slutenvård, Sundsvall

Ort
Utgår

2022-09-30

Ansök nu

Skötare till timvikariat på Barn och ungdomspsykiatri slutenvård, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård psykiatri och habilitering samordnar länssjukvården för vuxenpsykiatri, barn- och ungdomspsykiatri samt habilitering i Region Västernorrland. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik, och vid ett antal mottagningar som är förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 700 anställda.

På slutenvårdsavdelning inom barn- och ungdomspsykiatrin i Sundsvall tar vi emot barn och unga upp till 18 år med svår eller akut psykiatrisk problematik som är i behov av psykiatrisk heldygnsvård. Patienter kan vårdas enligt HSL eller LPT. Patienten vårdas alltid tillsammans med sina vårdnadshavare. På avdelningen arbetar skötare och sjuksköterskor. Även kurator, psykolog, läkare och sjuksköterskor finns i teamet runt patienten.

Vi söker nu skötare till timvikariat på vår avdelning. Arbetstiderna kommer främst bestå av kvällar, helger och nätter. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är omvårdnadsarbete, vilket innebär att övervaka hälsotillstånd, bedöma omvårdnadsbehov, genomför stödsamtal, upprätta och genomför aktivitetsplaneringar och omvårdnadsplaner med patienten. Du kommer ge dagligt stöd till barn och föräldrar under vårdens genomförande, vilket bland annat innebära att ge stöd vi matsituationer, att göra aktiviteter tillsamman och att ge stöd för ångesthantering. Arbetet innebär även att delta i vårdplanering och sköta omvårdnadsdokumentation.

Hos oss blir du erbjuden ett varierande och utvecklande arbete tillsammans med trevliga kollegor. Vi erbjuder dig individuell inskolning samt friskvård.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska alternativ har annan vårdinriktad utbildning som bedöms som relevant som tex behandlingsassistent, eller behandlingspedagog, alternativt studenter under pågående vårdutbildning. Du som söker behärskar det svenska språket i tal och skrift. Behärskar du även andra språk ser vi det som meriterande. Körkort B erfordras. Har du vidareutbildning inom barnpsykiatrisk/psykiatrisk vård är det meriterande för tjänsten. Vi ser det även som meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet av psykiatriskt arbete inom tex slutenvård, dagvård, behandlingshem, öppenvård.

Vi ser att du som person besitter en personlig mognad där du är trygg, stabil och har självinsikt. Du förblir lugn och kontrollerad även i stressituationer. Du är självgående och tar ansvar för dina arbetsuppgifter men besitter även en god samarbetsförmåga och arbetar bra med andra kollegor.

Vid erbjudan om anställning skall du uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister.

Varmt välkommen med din ansökan!
I denna rekrytering hanterar vi ansökningar löpande så ansök redan idag!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2022-09-30

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Johanna Blomqvist

Enhetschef

Telefon: +4660181125

E-post: johanna.blomqvist@rvn.se

 

Tommy Sandin

Kommunal Västernorrland

Telefon: 010-442 67 61

E-post: rvn.m-norrland@kommunal.se

Dela detta jobb

Skötare till timvikariat på Barn och ungdomspsykiatri slutenvård, Sundsvall

Region Västernorrland