halsojobb.se

Logga

Skolsköterska till Praktiska Gymnasiet i Södertälje

Ort
Utgår

2019-12-19

Ansök nu

Skolsköterska till Praktiska Gymnasiet i Södertälje

Redan 1999 startade Praktiska Gymnasiet sin första skola. Sedan dess har vi vuxit och idag har vi 33 skolor runt om i Sverige. Hos oss går elever som vill börja jobba. Vårt samarbete med de olika branscherna gör att vi håller koll på vad marknaden behöver för arbetskraft - och utbildar därefter. 

Läs mer om oss på www.praktiska.se.  

Välkommen till gemenskapen! 

Om tjänsten

Vi söker en skolsköterska på 40 % som är legitimerad sjuksköterska, gärna med specialistexamen som skolsköterska, barnsjuksköterska eller disktriktssköterska. Du har intresse och engagemang för ungdomars hälsa.

Rollen ställer krav på självständighet, effektivitet och proffessionalitet . Vi ser det som en fördel om du har arbetat som skolsköterska tidigare. På Praktiska i Södertälje är du en viktig del av skolans hälsofrämjande arbete och tycker om att arbeta både med elever, pedagoger och kollegor i elevhälsan.

I din roll är du en naturlig del av elevernas skolmiljö och du tillhör elevhälsoteamet som förutom skolsköterska består av rektor, kurator, SYV och specialpedagog.

Du som söker tjänsten är strukturerad och är förtrogen med hälsofrämjande och förebyggande arbete på organisations- grupp- och individnivå. Du har god initiativförmåga och kan arbeta både i team och självständigt i enlighet med uppdraget. Hos oss stödjer kollegorna varandra och det är högt i tak med många skratt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 40 %  . Vi kallar löpande till intervju och rekommenderar dig att söka så snart det är möjligt.

Ansök via vårt rekryteringssystem då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 191219. Vid frågor kring tjänsten, kontakta nuvarande skolsköterska Maria Månsson på 070 691 77 10 eller via mail maria.mansson@praktiska.se. Varmt välkommen med din ansökan! Du kan också ringa rektor Carin Segerström på 070-248 12 23.

 

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

 

Om AcadeMedia

Praktiska Gymnasiet ingår i AcadeMedia som är en av Nordens största privata utbildningsanordnare. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan från förskola till vuxenutbildning. Våra medarbetare har olika uppdrag och kompetenser, men ett starkt gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Vi hjälper våra barn, elever och deltagare att utvecklas och att nå sina mål och vi letar därför efter dig som vill vara med och göra Sverige lite bättre.

Läs gärna mer på www.academedia.se.

Dela detta jobb

Logga
Skolsköterska till Praktiska Gymnasiet i Södertälje

Praktiska Sverige AB