halsojobb.se

Fredrika Bremerskolan

Hos oss får du möjlighet att påverka och utveckla verksamheten. Här arbetar vi kontinuerligt för att erbjuda en god arbetsmiljö, bra anställningsvillkor och en god kollegial sammanhållning med en härlig lagkänsla. Låter detta intressant? Sök tjänsten som skolsköterska till Fredrika Bremerskolan redan idag!

Fredrika Bremerskolan är en F-5 skola som ligger i Nyby mellan Gamla Uppsala högar och Gränbystaden. Vi som arbetar här har en god gemenskap och ett starkt driv att utveckla vår skola. Vi arbetar med vårt värdegrundsarbete RATT; respekt, ansvar, trygghet och trivsel för att skapa ett gott klimat på skolan.

Läs mer om skolan här: Fredrika Bremerskolan (https://fredrika-bremerskolan.uppsala.se/)

Ditt uppdrag
Elevhälsan arbetar främst förebyggande och hälsofrämjande samt verkar för att alla elever ska nå utbildningens mål. Som skolsköterska arbetar du med förebyggande elevhälsoarbete genom hälsosamtal och hälsoundersökningar enligt Uppsala kommuns basprogram för elevhälsans medicinska insats. Uppdraget innefattar också att vaccinera enligt det allmänna vaccinationsprogrammet för barn, erbjuda elever enklare sjukvårdsinsatser samt medverka vid skolläkarmottagning. Skolsköterskan ingår i skolans elevhälsoteam och har ett nära samarbete med lärare, vårdnadshavare och myndigheter utanför skolan.
För oss är det viktigt att du är trygg i din yrkesroll och trivs att arbeta i team samt vill bidra med kunskap och erfarenhet för att eleverna ska uppnå utbildningens mål.
Du ingår i ett nätverk med andra skolsköterskor på grundskolan. Som ny skolsköterska får du en introduktionsutbildning och mentor. Regelbunden fortbildning erbjuds av Centrala elevhälsan.

Din bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning
inom öppen hälso- och sjukvård, hälso- och sjukvård för barn och ungdom eller skolsköterskeprogrammet.
Om du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat i elevhälsoteam är även det meriterande för tjänsten. Vi ser även att du har goda IT-kunskaper.

Du är empatisk och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Vidare är du pedagogisk och du har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap samt att du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Vi ser även att du är lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker. Dessutom är du bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Samuel Öberg, rektor, 018-727 58 80
Christina Stenhammar, verksamhetschef centrala elevhälsan, 018-727 20 15

Facklig företrädare:
Vårdförbundet, Madeleine Grenå, 0771-42 04 20

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Skolsköterska till Fredrika Bremerskolan

Företag Uppsala kommun
Ort
Utgår

2020-01-26

Ansök nu

Dela detta jobb