halsojobb.se

Björkvallsskolan

Som skolsköterska arbetar du med förebyggande elevhälsoarbete genom bland annat hälsosamtal, hälsoundersökningar och vaccinationer. Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan till Björkvallsskolan!

Björkvallsskolan är en trivsam skola med elever i årskurs 6-9. I höst blir det cirka 360 elever på skolan. Målet för vår skola är att alla elever ska lyckas.

Läs mer om skolan här: Björkvallsskolan (https://bjorkvallsskolan.uppsala.se/)

Ditt uppdrag
Elevhälsan arbetar främst förebyggande och hälsofrämjande samt verkar för att alla elever ska nå utbildningens mål. Som skolsköterska arbetar du med förebyggande elevhälsoarbete genom bland annat hälsosamtal, hälsoundersökningar och vaccinationer. Uppdraget innefattar också att erbjuda elever enklare sjukvårdsinsatser samt medverka vid skolläkarmottagning. Skolsköterskan ingår i elevhälsoteamet och har ett nära samarbete med lärare, vårdnadshavare och myndigheter utanför skolan.

Din bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård, hälso- och sjukvård för barn och ungdom eller skolsköterskeprogrammet. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete som skolsköterska och av arbete med barn och unga. Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Önskvärt om du har god datavana, då all dokumentation sker i datajournal.

Du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete samt att du är flexibel och du ser möjligheter i förändringar. Vidare har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Vi ser även att du är empatisk och du kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Patrik Lundh, rektor, 018-727 78 81
Christina Stenhammar verksamhetschef Centrala elevhälsan, 018-727 20 15

Facklig företrädare:
Vårdförbundet, Kristina Lundmark, 070-376 75 28

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Skolsköterska till Björkvallsskolan

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-23

Ansök nu

Dela detta jobb