halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Skolsköterska (Grundskola Sotenäs kommun)

Företag Sotenäs kommun
Ort
Utgår

2022-09-30

Ansök nu

Skolsköterska (Grundskola Sotenäs kommun)

Sotenäs kommun, Utbildningsförvaltningen

I Sotenäs kommun strävar vi efter en mångfald bland anställda och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet.  Här genomsyras vårt arbete av våra gemensamma ledord: Öppenhet, Delaktighet och Helhetssyn. Kommunen erbjuder alla tillsvidareanställda möjlighet till heltid. 

Beskrivning

Arbetsuppgifter

Som skolsköterska i Sotenäs kommun är du intresserad av att arbeta med förebyggande hälsoarbete och att vidareutveckla skolsköterskeuppdraget tillsammans med skolledning, skolsköterskekollega och övrig elevhälsa. Du har ett nära samarbete med annan skolsköterskekollega och tillsammans bildar ni ett framgångsrikt team.

Som skolsköterska ansvarar du också för att skolhälsovårdens basprogram genomförs i samarbete med skolläkare.
Du arbetar tillsammans med elevhälsoteamet och personalen på skolan för att stödja eleverna att nå målen i skolan. Du arbetar förebyggande och hälsofrämjande enligt Sotenäs kommuns basprogram för skolhälsovården och dessutom ingår mottagningstid för att fånga upp elevers individuella behov. Som skolsköterska kommer du även att samarbeta med personal, vårdnadshavare samt andra verksamheter och myndigheter utanför skolan. Detta för att skapa en trygg skolmiljö som främjar hälsa, lärande och trygghet.

Delar av uppdraget innebär även dokumentation i digitala verktyg.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning till distriktssköterska, barnsjuksköterska eller skolsköterska. 

Har du tidigare arbetat som skolsköterska eller har erfarenhet av hälsofrämjande arbete med barn och unga ser vi det som meriterande. Även erfarenhet av digitala verktyg såsom PMO är meriterande.

Som skolsköterska kan de dagliga inplanerade arbetsuppgifterna hastigt förändras vilket gör att du behöver ha en bra förmåga att snabbt kunna prioritera samtidigt som du behåller ett professionellt och bra bemötande. Du är lugn, trygg och tar stort ansvar vilket skapar förtroende och gott samarbete. Då du också kommer att driva hälsofrämjande frågor behöver du vara bra på att kommunicera och inspirera andra.

Urval och intervjuer kommer att påbörjas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Vi vill att du ska få en god start hos oss. Därför får du introduktion både på din enhet och i Sotenäs kommun. Du erbjuds även möjlighet till löpande kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och möjlighet till löneväxling. Läs mer om dina förmåner på https://www.sotenas.se/naringslivarbete/jobbahososs/

Sotenäs - havets kommun

Sotenäs ligger längst ut mot Västerhavet mitt i Bohuslän mellan storstäderna Göteborg och Oslo. I kommunen bor ca 9 000 människor i kustsamhällen som Smögen, Kungshamn, Hunnebostrand, Bovallstrand, Hovenäset och Malmön.

Fördelarna med att arbeta och leva i Sotenäs kommun är många: Sveriges vackraste natur, havsnära bostäder, bra skolor, möjlighet till en aktiv fritid och en trygg kommun.

Information till kandidatförmedlare, rekryteringskonsulter och annonssäljare

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser

Anställningsform      Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning      Heltid
Tillträde      Enligt överenskommelse
Löneform      Månadslön, individuell lönesättning
Antal lediga befattningar      1
Sysselsättningsgrad      100%
Ort      Sotenäs
Län      Västra Götalands län
Land      Sverige
Referensnummer      2022/102
Kontakt
  • Rickard Andersson, 0523-664226
  • Anna Sjoberg, 0721-429220
  • Eva-Lott Grafman, 0523-664619
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Eva Nohr Bredin, 0523-664475
Publicerat      2022-08-23
Sista ansökningsdag      2022-09-30

Dela detta jobb

logga
Skolsköterska (Grundskola Sotenäs kommun)

Sotenäs kommun