halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Skolsköterska F-9

Företag Yobber AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-02-28

Ansök nu

Skolsköterska F-9

Om British Junior
Vi är en dynamisk skola från förskoleklass till årskurs 9. Vi förnyar och förbättrar ständigt våra pedagogiska metoder och fokus är alltid på den individuella elevens kunskaper och utveckling. British Junior är först och främst en kunskapsskola men våra pedagoger lär också barnen den fulla meningen med empati, social interaktion, förståelse för andra kulturer och disciplin. Vi lär eleverna att hövlighet, respekt, kunskap, förståelse, acceptans och samarbete är vägen till långsiktig framgång. Vår fritidsverksamhet, Afternoon School, är till för elever från förskoleklass upp till årskurs 3. Afternoon School har ett utpräglat pedagogiskt syfte där vi har en röd tråd genom hela dagen med lärande, lek och vila.
Som medarbetare på British Junior får du möjlighet att vara en del av ett starkt värderingsstyrt team som arbetar mot högt ställda mål. Du är en viktig medspelare i ett lagarbete där vi alltid strävar efter att förbättra oss och utveckla vår verksamhet. Du agerar som en kulturbärare och en god representant för våra värderingar och är alltid ett gott föredöme för våra elever.

Arbetsuppgifter
Som skolsköterska på British Junior säkerställer och arbetar du för skolhälsovårdens mål enligt lagar, förordningar och styrdokument. Tjänsten innehåller mottagningsarbete, vaccinationer, hälsobesök och dokumentation. Tillsammans med SCU (Special Children Unit) arbetar du strategiskt förebyggande på gruppnivå. Arbetet är självständigt och du kommer att ha många kontakter med andra delar av samhället och föräldrar. Elevhälsoteamet består av dig, kurator, speciallärare och rektor. Vi arbetar tätt tillsammans med skolans SCU-avdelning och med övrig personal.

 

Dela detta jobb

Skolsköterska F-9

Yobber AB