halsojobb.se

Tuna och Stavby grundskolor, Estetiska gymnasiet

Hos oss har du som anställd möjlighet att vara med att påverka och utveckla verksamheten. Vi arbetar kontinuerligt för att erbjuda en god arbetsmiljö, bra anställningsvillkor och en god kollegial sammanhållning med en härlig lagkänsla.

Stavby skola och Tuna skola är små grundskolor på landsbygden. Vi har små klasser och trygga elever med hög måluppfyllelse. Du kommer jobba med en flexibel och professionell lärargrupp med eleven i fokus.

Läs mer om Tuna skola här (https://tunaskola.uppsala.se/) Stavby skola här (https://stavby-skola.uppsala.se/) och Estetiska här (https://estetiska.uppsala.se/)

Ditt uppdrag
Elevhälsan arbetar främst förebyggande och hälsofrämjande samt verkar för att alla elever ska nå utbildningens mål. Som skolsköterska arbetar du med förebyggande elevhälsoarbete genom hälsosamtal och
hälsoundersökningar enligt Uppsala kommuns basprogram för elevhälsans medicinska insats. Uppdraget innefattar också att vaccinera enligt det allmänna vaccinationsprogrammet för barn, erbjuda elever enklare sjukvårdsinsatser samt medverka vid skolläkarmottagning. Skolsköterskan ingår i skolans elevhälsoteam och har ett nära samarbete med lärare, vårdnadshavare och myndigheter utanför skolan.

För oss är det viktigt att du är trygg i din yrkesroll och trivs att arbeta i team samt vill bidra med kunskap och erfarenhet för att eleverna ska uppnå utbildningens mål. Du ingår i ett nätverk med andra skolsköterskor på grundskolan.
Som ny skolsköterska får du en introduktionsutbildning och mentor. Regelbunden fortbildning erbjuds av Centrala elevhälsan.

Din bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård, hälso- och sjukvård för barn och ungdom eller skolsköterskeprogrammet. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat i elevhälsoteam som arbetar mot flera skolor. Arbetet kräver att du har god datavana. Ett annat krav är att du har körkort.

Du har en god empatisk förmåga och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Du har även en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Vidare har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du är lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker och du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Sandra Grip Viklund, rektor Stavby skola och Tuna skola, 018-727 01 10
Alexandra Söderwall programrektor Uppsala estetiska gymnasium, 018-727 77 22
Christina Stenhammar verksamhetschef centrala elevhälsan, 018-727 20 15

Facklig företrädare: Vårdförbundet: Kristina Lundmark 0703-76 75 28

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Skolsköterska

Företag Uppsala kommun
Ort
Utgår

2020-03-31

Ansök nu

Dela detta jobb