halsojobb.se

Logga

Skolsköterska

Ort
Kategorier
Utgår

2020-04-30

Ansök nu

Skolsköterska

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 37 schools and around 26,800 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

More about the company and its schools can be found at www.engelska.se

Skolsköterska till Internationella Engelska Skolan i Sundbyberg årskurs 4-6.

Vill du jobba i en internationell miljö med tydlig pedagogisk vision?  Vill du dela med dig av din kunskap? Är du engagerad och vill vara med och utveckla vår nya skola i Sundbyberg?

IES Sundbyberg startade i augusti 2018 och växer och utvecklas för varje läsår med nya elever och lärare. Inför skolstarten i augusti 2020 kommer vi att ha totalt 612 elever i årskurs 4-8. Vi kommer att vara en skola för årskurserna 4-9 med ca 800 elever när vi har växt färdigt. Vi är en skola med en tydlig struktur som möjliggör för lärare att fokusera på att undervisa och där eleverna vet vad som förväntas av dem. Vår värdegrund utgår från att vi tror på elevernas förmåga och potential och vi sätter lärande och kunskap i första rummet. Eleverna lär sig att ta ett personligt ansvar för sin egen utveckling och skolans miljö och att respektera sina skolkamrater, lärare och sig själva.

I takt med att skolan utvecklas söker vi också ny personal och lärare. Vi har under våra 2 första skolår fått mycket fina utvärderingar i undersökningar som föräldrar, elever och personal svarat på. Vi är en internationell skola som följer den svenska läroplanen och undervisningen bedrivs både på svenska och på engelska. IES är unikt med den breda kompetens våra internationella och svenska lärare tillsammans utgör. Erfarenhet och utbildning från hela världen möts för att skapa den bästa lärmiljön för våra elever. 

Arbetsuppgifter

Sedvanligt skolsköterske arbete som bl.a. innefattar hälsobesök, öppen mottagning, läkarmottagning, vaccinationer samt ett nära och engagerat samarbete med övriga medarbetare inom elevhälsan.Du förväntas att arbeta förebyggande och vara en drivande part i elevhälsoteamet.

Kvalifikationer

Leg. sjuksköterska med vidareutbildning till skolsköterska, barnsjuksköterska eller distriktssköterska. Vi ser gärna att den sökande har tidigare erfarenhet som skolsköterska eller liknande arbete.

Elevhälsans arbete ställer stora krav på sina medarbetare och värdefulla egenskaper är flexibilitet, engagemang och ett genuint intresse för att jobba med barn.  

Internationella Engelska Skolan är en av Sveriges största skolaktörer på grundskolenivå med 36 skolor och cirka 24 000 elever från hela landet. IES har vuxit stadigt och med bibehållen kvalitet sedan 1993.

För mer information om vår skola, vänligen se www.sundbyberg.engelska.se

Vi ser fram emot din ansökan vilken du sänder till recruitment.sundbyberg@engelska.se Rekrytering sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Märk ansökan med ”Skolsköterska".

Dela detta jobb

Logga
Skolsköterska

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB