halsojobb.se

Logga

Skolsköterska

Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-20

Ansök nu

Skolsköterska

Internationella Engelska Skolan, grundad år 1993 av Ms. Barbara Bergström, är en etablerad friskoleorganisation som ständigt utvecklas och expanderar. IES Umeå öppnade i augusti 2015 med årskurs 3-9. Skolan är tvåspråkig och följer svensk läroplan. För mer information om vår skola eller organisation, besök vår hemsida www.umea.engelska.se. IES Umeå erbjuder en möjlighet att arbeta i en internationell och stimulerande miljö där engagemang, professionalism och det engelska språket är gemensamma nämnare. De akademiska förväntningarna är höga och vi arbetar i en lugn miljö där förutsättningarna för undervisning och lärande är goda.
IES Umeå söker en till legitimerad skolsköterska, som tillsammans med övriga medarbetare i vårt tvärprofessionella elevhälsoteam (EHT), vill vara med och säkerställa det hälsofrämjande arbetet på skolan. I vårt EHT ingår specialpedagog, speciallärare, studie- och yrkesvägledare, skolsköterska, skolläkare, skolpsykolog, och kurator. EHT:s arbete leds av rektor.
Det här är möjligheten att arbeta i en internationell miljö med en tydlig pedagogisk tanke. Elevhälsans arbete ställer stora krav på sina medarbetare, och förutom engagemang och ett genuint intresse för att jobba med barn, söker vi dig som har en utvecklad känsla för lagarbete, som tex. att vara på rätt plats vid rätt tillfälle, samt både kan samverka och ta egna initiativ.
Kvalifikationer: Vidareutbildad distriktssköterska eller utbildning med specialistsjuksköterska barn- och ungdom och skolsköterska enligt skolsköterskeprogrammet. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet som skolsköterska eller liknande arbete.
I tjänsten ingår sedvanliga arbetsuppgifter för skolsköterska arbete som bl.a. Innefattar hälsosamtal, öppen mottagning, läkarmottagning, vaccinationer samt förebyggande Hälsoarbete.
IES Umeå tillhör organisationen Internationella Engelska Skolan i Sverige AB och är en växande friskola. IES har en central elevhälsa där skolsköterskan blir inkluderad och får ta del av nätverksträffar och utbildning. Ledorden för skolan är tvåspråkighet, lugn lärmiljö och tough love. För mer information om vår skola besök www.umea.engelska.se  Vi gör registerkontroller i samband med anställningen
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av annonsplatser. Vänligen respektera detta.
Denna 100% tillsvidaretjänst har tillträde 7 januari 2020 och sex månaders provanställning. Lön enligt överenskommelse, kollektivavtal finns.
Har du frågor eller funderingar kring tjänsten, vänligen kontakta rektor Robb Cayford jobs.umea@engelska.se, eller verksamhetschef för elevhälsan IES; Helena Luning, helena.luning@engelska.se.
Rekrytering sker löpande, skicka därför in din ansökan till jobs.umea@engelska.se så snart som möjligt. Märk ansökan med ”nurse2020" Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Logga
Skolsköterska

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB