halsojobb.se

Skolsköterska (40%)

Företag Tibble Gymnasium
Ort
Kategorier
Utgår

2021-07-26

Ansök nu

Skolsköterska (40%)

Kommun: Stockholm

Korta fakta om jobbet

Omfattning: Deltid

Varaktighet: 6 månader eller längre

Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet

Meriterande

  • Skolsköterska -  1-2 års erfarenhet

Utbildning

Krav

  • Eftergymnasial utbildning två år eller längre inom Hälso- och sjukvård

Om jobbet
Tibble gymnasium Campus Kista söker en Skolsköterska. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som är en mycket engagerad person och som har lätt för att skapa bra relationer med människor i din omgivning. Du är lösningsfokuserad och har god pedagogisk förmåga och vill bidra med att skapa en skola utöver det vanliga. Du är både en individualist och lagspelare. Du sätter eleverna i centrum, brinner för ditt jobb och har lätt för att skratta, även åt dig själv!

Som skolsköterska kommer du dels att ingå i elevhälsoteamet med fasta veckoträffar.

Ansökan bör innehålla CV och personligt brev. Skicka den till ansokan@ck.tibble.nu och en kopia till jose.calvo@ck.tibble.nu

Om oss
Tibble Gymnasium Campus Kista startade en ny skola i Kista hösten 2020, med en hållbar framtid i fokus. Vi erbjuder programmen EK, SA och NA. Under nästa läsår i Kista kommer skolan ha elever på den nya skolan i åk1 och åk2, parallellt med att elever från Atletica idrottsgymnasium går färdigt sina utbildningar på EK, NA och SA. Personal arbetar för alla elever även om eleverna går på olika skolor. Det är viktigt för oss att ge våra gamla elever en god utbildning med den inriktning de har valt, och lika viktigt att eleverna på den nya skolan känner sig välkomna till den skolan de har valt.

Tibble gymnasium Campus Kista erbjuder en gymnasieutbildning av högsta kvalitet som förutom att förbereda eleverna för högre studier och den framtida arbetsmarknaden också lär elever att forska, driva opinion och bli changemakers. Hos oss ska vi ha elever som vill förändra världen!

Tibble gymnasium Campus Kista är en skola för elever och lärare som vill utvecklas. Vi uppmuntrar och satsar på fortbildning för all personal och ser gärna att du som lärare och personal är med i utvecklingsarbetet genom att du delar med dig av dina kunskaper till kollegor, bjuder in föreläsare, organiserar samarbeten med företag, högskolor etc.

Tibble gymnasium Campus Kista ligger invid KTH Electrum, nära Stockholms universitet DSV och med närhet till många företag och arbetsplatser. Kommunikationerna är väldigt goda med både bussar, tunnelbana och pendeltåg. Du tar dig till oss på ca 15 minuter från Stockholm City/T-centralen.

Besök gärna vår hemsida: www.tibble.nu/campus-kista/

Om anställningen
Lön

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön 

Var ligger arbetsplatsen?
Isafjordsgatan 30B
16440 Kista

Arbetsgivaren
Atleticagymnasiet AB

https://www.tibble.nu/campus-kista/

Kontakt

Dela detta jobb

Skolsköterska (40%)

Tibble Gymnasium