halsojobb.se

logga

Skolsjuksköterska till Orust från höstterminen 2021

Företag Centric Care AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-09-21

Ansök nu

Skolsjuksköterska till Orust från höstterminen 2021

OM UPPDRAGET
Nu söker vi för kunds räkning en skolsjuksköterska för uppdrag i Orust med start i hösten 2021. Uppdraget är på 30-40%. Kontakta oss för mer information om uppdraget!

DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter för skolsjuksköterska i kommunal verksamhet.
 
DIN PROFIL
Legitimerad sjuksköterska med minst två är kvalificerad yrkeslivserfarenhet samt erfarenhet att arbeta med barn och inom kommunal verksamhet.
 
OM OSS
​Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa villkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår och mycket mer. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda våra konsulter uppdrag året om.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Skolsjuksköterska till Orust från höstterminen 2021

Centric Care AB