halsojobb.se

Skolsjuksköterska sökes för deltidsuppdrag i Enköping

Företag Bonliva
Ort
Kategorier
Utgår

2021-03-11

Ansök nu

Skolsjuksköterska sökes för deltidsuppdrag i Enköping

Vi söker nu dig som är skolsköterska för uppdrag på gymnasieskola i Enköping under perioden 1/3-31/5 (VT 2021).

UPPDRAG & PERIOD

Uppdraget sträcker sig från 1 mars till 31 maj. I rollen kommer du att ansvara för sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inom elevhälsa.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är specialistutbildad skolsköterska alternativt har dokumenterad erfarenhet som skolsköterska. Du ska utan svårigheter kunna uttrycka dig i språk och skrift i det svenska språket. Vi ser även att du som söker är noggrann, har god samarbetsförmåga samt ansvarskänsla.

VARFÖR BONLIVA?

  • Alltid en fast kontaktperson som arbetar för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt före, under och efter uppdraget.

  • Hög marknadsmässig ersättning som speglar din kompetens och uppdragets karaktär.

  • Alltid full trygghet med full försäkring via vårt trygghetspaket och samarbete med SEB och AFA.

ANSÖKAN

Ansök direkt via länken så hör vi av oss till dig så snart som möjligt.

ENGAGERAT STÖD LÄNGS VÄGEN

När du arbetar tillsammans med oss gör vi allt för att du ska trivas och vi finns med hela vägen för att säkerställa att du mår bra och utvecklas i den riktning du vill. Det är viktigt att du som sjuksköterska erbjuds en marknadsmässig lön och vi erbjuder därför individuell lönesättning utifrån din erfarenhet och uppdragets karaktär. Vi betalar ut lön varje vecka och erbjuder våra konsulter en personlig kontaktperson.

OM OSS

Bonliva är Sveriges ledande vårdbemanningsföretag och är upphandlade i samtliga regioner samt flertalet kommuner och privata verksamheter. Med dedikerade team inom samtliga specialiteter är vår främsta uppgift att säkerställa att din kompetens kommer till rätt plats, att du utvecklas i den riktning du vill och att du får en marknadsmässig ersättning för din insats.

Dela detta jobb

Skolsjuksköterska sökes för deltidsuppdrag i Enköping

Bonliva