halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se

ARBETSUPPGIFTER
Vi erbjuder ett brett, spännande och omväxlande arbete i vår elevhälsa. Ditt övergripande uppdrag är att arbeta förebyggande och hälsofrämjande med elevernas lärmiljö och stödja elevernas utveckling mot utbildningens mål.

Du kommer att arbeta inom grundskolans verksamhet (förskoleklass till årskurs 9). Du kommer att vara centralt anställd inom elevhälsan i Enköpings kommun, men ha din arbetsplats på två grundskolor i kommunen. Arbetet innebär samarbete mellan skolor och med övriga yrkesgrupper inom skolan.
Uppdraget som skolkurator innebär att bidra med sin kompetens till skolpersonalför att öka möjligheten för alla elever att nå kunskapsmålen, må bra och vara trygga i skolan.Inom grundskolan erbjuder kuratorn stöd på individ-, grupp- och organisationsnivå. Detta kan innebära att stödja genom individuella samtal, handledning och konsultation till elever, vårdnadshavare och skolpersonal. Kuratorn deltar också i skolans elevhälsoteam. Kuratorn arbetar på uppdrag av rektor och ansvarar för val av insats/metod utifrån frågeställningen.

Kuratorerna inom elevhälsan har regelbundna träffar och får även handledning i grupp av extern handledare.

KVALIFIKATIONER
Du är socionom, beteendevetenskaplig utbildning eller har en annan likvärdig högskoleutbildning.

Meriterande är om du har arbetat som skolkurator tidigare samt vana att arbeta handledande.
Vi ser gärna att du har förmåga och vana att arbeta självständigt, ta eget ansvar samt att driva skolkurativa frågor, vilket kräver initiativförmåga. Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga med personal i elevhälsoteamet, annan skolpersonal, vårdnadshavare och andra myndigheter.

ÖVRIGT
Varmt välkommen med din ansökan!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Personuppgiftsansvariga nämnder för rekryteringen är kommunstyrelsen och rekryterande nämnd. Din ansökan sparas i 2 år. Om du blir anställd sparas din ansökan i din personakt. Dina personuppgifter kan komma att överföras till ett eventuellt anställningsavtal. Rättslig grund för att ta in dina personuppgifter är intresseavvägning. Ansökningarna hanteras av en extern leverantör. Om du anställs får du mer information om vad som gäller för dina personuppgifter i din anställning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga

Skolkurator

Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-26

Ansök nu

Dela detta jobb