halsojobb.se

Skadereglerare sjuk och olycksfall

Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-25

Ansök nu

Skadereglerare sjuk och olycksfall

Avdelningen Utredning, Risk och Person arbetar till största del med skador som drabbar dig som person. Vi är 15 personer på avdelningen och den grupp där den här tjänsten ingår är totalt 6 personer.

Om jobbet
Som skadereglerare - sjuk och olycksfall handlägger du ärenden för personer som råkat ut för sjukdom eller olycksfall och reglerar ärendet utifrån försäkringsvillkoret. Arbetet är utmanande och variationsrikt och innebär kontakter med våra kunder via telefon och mejl. Du arbetar självständig och du ska vara van att fatta beslut, ibland även obekväma.

Vem är du?
Vi söker dig som är van att ha kontakt med kunder per telefon eller i fysiska möten och har lätt för att uttrycka dig både muntligt och skriftligt. Du är ansvarstagande, serviceinriktad och van att arbeta både självständigt och i mindre team. Du har en förmåga att snabbt och enkelt ta in mycket information och analysera detaljer på en bra nivå. Du är strukturerad, lyhörd och kan fatta egna beslut. Tidigare erfarenhet av sjuk och olycksfallsskadereglering är meriterande.

Låter det intressant?
Vill du veta mer, ring skadechef Tarja Lund, 073-920 01 17.

Fackliga representanter är Helena Lindberg 021-19 01 85 för Forena och Linda Kamsvåg 021-19 02 19 för Akademikerföreningen.

Tjänsten är placerad i Västerås.

Välkommen med din ansökan senast 25 oktober.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och gjort vårat medieval. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare och rekryteringsföretag.

Dela detta jobb

Skadereglerare sjuk och olycksfall

Länsförsäkringar Bergslagen