halsojobb.se

OM UPPDRAGET
Är du sjuksköterska och vill jobba som konsult inom Strokevård i södra Stockholm så har vi nu ett uppdrag för dig! Att jobba som konsult är väldigt roligt! Du har Centric Care som en trygg arbetsgivare i ryggen som sköter allt administrativt och du kan fokusera på det som du är bäst på, att vara sjuksköterska med spetskompetens. För kompetens kommer du att få genom att jobba som konsult, du kommer att få möjlighet att prova att jobba på flera olika ställen om du önskar det eller på bara några avdelningar om du inte tycker om att hoppa runt förmycket. Du kommer att få nya kunskaper, lära dig massor inom yrket men även om dig själv och du har möjlighet att prova dig fram till det som du tycker är just din grej.
Det här uppdraget finns både för dig som vill gå på kortare eller längre uppdrag. Det finns pass dag, kväll och nätter, vardag och helg. Uppdragen finns från omgående och hela våren ev. även sommaren.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter för en sjuksköterska på en stroke/neuro-avdelning. Tveka inte att höra av dig redan idag om du vill veta mer om uppdragen!

DIN PROFIL
Leg. Sjuksköterska med minst 2 års dokumenterad yrkeserfarenhet och erfarenhet av neurologi/stroke
Kunskaper i journalsystemet Take Care är en fördel men inte ett krav.
Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift

OM OSS
Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår.
Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Bemanningsföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Logo

Sjusköterskekonsult till neurologisk avdelning södra Stockholm

Företag Centric Care
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-13

Ansök nu

Dela detta jobb