halsojobb.se

logga

Sjuksköterskor omgående till akutmottagning Stockholm

Företag Centric Care AB
Ort
Utgår

2021-01-29

Ansök nu

Sjuksköterskor omgående till akutmottagning Stockholm

OM UPPDRAGET
Är du legitimerad sjuksköterska som har erfarenhet av akutsjukvård och är intresserad av att arbeta på ett av Stockholms större akutsjukhus i Stockholm? Då vill vi höra ifrån dig redan idag!

Uppdraget är på akutmottagning med start omgående och sträcker sig till och med våren.  Behov finns framför allt dag, kväll men även natt om du föredrar det. 
Oavsett om du är intresserad av att jobba heltid eller vill kombinera extrajobb med studier eller annat arbete är du varmt välkommen in med din ansökan.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att ha sedvanliga arbetsuppgifter för en sjuksköterska på en akutmottagning. 
 
DIN PROFIL
Legitimerad sjuksköterska med minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet, erfarenhet av akutsjukvård. 
Kunskaper i journalsystemet Take Care är en fördel men inte heller ett krav. God svenska i tal och skrift. För att trivas i rollen som konsult behöver du vara trygg i din roll samt ha ett positivt och flexibelt förhållningssätt. 
Kunna prioritera enligt RETTS, arbeta enligt ABCDE, avancerad medicinsk omvårdnad
A-HLR, och gärna erfarenhet av att ha jobbat i FRAPP (Framtida prehospital plattform IT) men det senare är inte ett krav. 

OM OSS
Vi på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vården och socialt arbete för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan år 2000 och är idag ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag.
 
Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, årsbonus i form av upplevelsehelg, varierande uppdrag,  en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss på Centric Care.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag.
Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare. Vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Örebro.
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterskor omgående till akutmottagning Stockholm

Centric Care AB