halsojobb.se

Sjuksköterskorna på lungmedicins trevliga vårdavdelning söker kollega

Ort
Kategorier
Utgår

2021-08-08

Ansök nu

Sjuksköterskorna på lungmedicins trevliga vårdavdelning söker kollega

Är du en sjuksköterska som vill arbeta flexibelt och nytänkande? Söker du efter en avdelning med god struktur och korta beslutsvägar, där du får vara med och förändra - på riktigt! Då kan vår arbetsplats på medicinkliniken vara något för just dig! Vi är ett glatt och lättsamt gäng som nu söker ny kollega!

Erbjudande och arbetsuppgifter

Arbetet på avdelningen genomsyras av arbetsglädje, prestigelöshet, samarbete och flexibelt tänkande. Hos oss får och känner du att det går att fråga om allt. Oavsett yrkeskategori så hjälps vi alltid åt och arbetar tillsammans på lösningar för att arbetet ska flyta på.

Du får en individuellt anpassad inskolning med uppföljning efter en månad, där vi tillsammans går igenom eventuellt behov av ytterligare inskolningsdagar.

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. 

Vi hoppas att du är en glad och trevlig person, som tycker om att samarbeta i grupp och lära av varandra. Tycker du om att testa nya arbetssätt och bidrar själv med förslag, då är du som klippt och skuren för oss. Erfarenhet är meriterande men inte avgörande. Viktigast är att du är rätt person för oss.

Övrigt

Tillsvidare, heltid.

Dag/kväll 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om oss

Avdelning 74 är inriktad på lungmedicin och har 12 vårdplatser, med intag från akuten och övriga avdelningar dygnet runt. Arbetet innefattar mycket medicinsk teknik då våra patienter ofta har pleuradränage med behandlingar kopplade till dessa eller Non Invasiv Ventilation (NIV). Blodgasdelegering ser vi gärna att du erhåller efter en tid på avdelningen.

Dela detta jobb

Sjuksköterskorna på lungmedicins trevliga vårdavdelning söker kollega

Danderyds Sjukhus AB