halsojobb.se

-->

Sjuksköterskor till Strokesjukvården på Huddinge

Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-17

Ansök nu

Sjuksköterskor till Strokesjukvården på Huddinge

Delar du vår fascination för hjärnan och vill vara med där det händer? Lockas du av en miljö med snabba beslut och korta vårdtider, där du får utvecklas både som sjuksköterska och individ? Vi söker nu kollegor till vår akuta neurologavdelning i Huddinge!

Inom Omvårdnadsområde Neurologi inom Tema Hjärta, Kärl och Neuro bedrivs behandling och forskning kopplad till den akuta fasen vid en stroke, men också vård och forskning av mer ovanliga stroke-tillstånd och kärlsjukdomar i hjärnan. Vårt primära uppdrag är att ge specialistvård till patienter som drabbas av ocklusioner eller blödningar i hjärnan. Vi tar emot patienter i behov av högspecialiserad strokesjukvård från stora delar av Stockholmsområdet såväl som närliggande landsting. Vår larmverksamhet bedrivs dygnet runt. På vår avdelning finns även en akut övervakningsenhet, NAVE, en intermediärvårdsenhet där vi har en medelvårdtid på ca 1.5 dygn. Vi ser en stadig utveckling att medelåldern på våra patienter sjunker vilket kan förklaras med vårt specialistuppdrag att driva komplex neurologisk vård. 

 

Vi erbjuder 

  • Möjlighet att jobba med strokevård i framkant. Vill du utveckla din spetskompetens inom akutneurologi är det till oss du ska komma!  
  • Glada, kompetenta och trygga kollegor samt närvarande chefer
  • Personligt anpassad inskolning samt temagemensam introduktionskurs inom neurologi  
  • Tydliga utvecklingsmöjligheter, där du i takt med din utveckling får möjlighet att fokusera allt mer på våra NAVE-patienter och vår larmverksamhet
  • Möjlighet till att gå utbildning inom Neurologisk vård på 15 hp, framtagen i ett samarbete med Karolinska Institutet.

Om tjänsten 

Hos oss ingår du i ett team tillsammans med undersköterskor, läkare och hälsoprofessioner och arbetar med akutneurologisk omvårdnad och övervakning. Du blir en del av en sammansvetsad arbetsgrupp där alla hjälps åt och tar ett gemensamt ansvar för att sätta patienterna först. Du växlar mellan vårdavdelningsarbete och akut omhändertagande och övervakning av svårt sjuka strokepatienter på NAVE, där du kontrollerar vitala funktioner i form av andning, cirkulation, medvetandegrad, metabola parametrar samt neurologisk status. På NAVE ges även specifikt medicinska behandlingar såsom trombolys, CPAP, cough assist och anti-epileptisk intravenös behandling. 

Vi erbjuder tillsvidaretjänst förlagd till dag/kväll, natt eller treskift utefter ditt intresse. Vår verksamhet omfattas av Vårdförbundets 24/7-avtal. Syftet med det nya arbetstidsavtalet är bland annat att skapa bättre förutsättningar för en hållbar schemaläggning över tid och minska risken för ohälsa hos våra medarbetare. Avtalet ger dig som arbetar kombinerad tjänst dubbelt OB för dina nattpass. Dessutom får du en kvarstannandebonus för varje avslutat arbetsår, vilket ger dig 40 extra timmar i din tidbank, som du kan ta ut i ledighet eller pengar. 

För dig som är intresserad finns möjlighet till en funktionstjänst med inriktning på exempelvis dokumentation, eftervård eller vårdhygien. Tveka inte att ta kontakt med oss om du är intresserad av att veta mer!  

 Vi söker dig som 

- är engagerad i din yrkesroll och intresserad av neurologi. Har du ingen neurologisk erfarenhet sedan tidigare? Ingen fara, det kan du få hos oss!  

- har ett positivt förhållningssätt  

- är ansvarstagande, har förmågan att prioritera och ta egna initiativ 

- har goda kommunikationsfärdigheter och uppskattar att arbeta teambaserat och tillsammans med olika personalkategorier   

- sätter patienten i centrum och tycker att det är spännande att vara med och utveckla verksamheten.   

Kvalifikationer 

- Legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård 

- Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift 

Sök redan idag!  

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Yrkeslegitimation  

 

 I denna rekryteringsprocess arbetar vi med löpande urval. 

 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Sjuksköterskor till Strokesjukvården på Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset