halsojobb.se

Sjuksköterskor till sol och värme!

Företag MediCall
Ort
Utgår

2019-04-19

Ansök nu

Sjuksköterskor till sol och värme!

Vill du ha ett vanligt jobb på en ovanligt solig plats? 

JUST NU 
Vi söker sjuksköterskor året runt, och just nu söker vi nya medarbetare från MARS/APRIL 2019. 

Vi söker sjuksköterskor med minst 5 års bred sjukvårdserfarenhet som vill arbeta under minst 6 månader. Arbetsuppgifterna kräver att du behärskar det svenska språket fullt ut i både tal och skrift. Vi förutsätter att du kan föra ett samtal på engelska utan större problem. Andra språk är meriterande. 

Arbetsschemat är på heltid och varierat, men med fokus på nattpass. Varje nattpass kompenseras med 2 tim. Det finns även möjlighet att arbeta deltid, men minst 65%, och då minskas ersättningen för flygbiljett och boende med motsvarande procenttal. De första 30 dagarna arbetar man alltid 100% för att lära sig arbetet. Därefter övergår tjänstgöringen till överenskommen anställningsgrad. 

Som telefonsjuksköterska kommer du att bedöma de inringades vårdbehov och hänvisa dem till rätt vårdnivå. God datorvana är ett krav samt stresstålighet. Vi arbetar i olika stödsystem och med två bildskärmar. Att kunna intervjua och samtidigt skriva journal är ett måste. Du måste vara en social person, då du kommer att arbeta med kollegor av alla kategorier och spännande personligheter. 

Vi erbjuder en utvecklande möjlighet att jobba på MediCalls anläggning i Hua Hin, Thailand. Vi svarar för resa, boende, visum och arbetstillstånd. 
Om du vill stanna längre än 6 månader kan vi ordna det på plats! 

Under introduktionsutbildningen läggs fokus på en bestämd samtalsprocess, för att effektivisera rådgivningen på ett kvalitetsmässigt bra sätt. Målsättningen är att ge allmänheten en god service med bästa möjliga tillgänglighet. 

Tycker du det låter intressant? 

Vi får många ansökningar från andra yrkesgrupper, men det är enbart leg sjuksköterskor som anställs på MediCall. 

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Sjuksköterskor till sol och värme!

MediCall