halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sjuksköterskor till Psykiatrisk avdelning 52A, Sundsvall

Ort
Kategorier
Utgår

2022-01-23

Ansök nu

Sjuksköterskor till Psykiatrisk avdelning 52A, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård psykiatri och habilitering samordnar länssjukvården för vuxenpsykiatri, barn- och ungdomspsykiatri samt habilitering i Region Västernorrland. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik, och vid ett antal mottagningar som är förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 700 anställda.

Psykiatrisk avdelning 52A har 14 vårdplatser, 28 medarbetare varav 14 sjuksköterskor och 14 skötare, de behandlar och vårdar patienter mellan 18 och 45 år med affektiva tillstånd, depression, mani, anorexi och svår ångest med behov av akut psykiatrisk slutenvård. På avdelningen finns fast överläkare samt AT-läkare periodvis även ST-läkare. Avdelningen ansvarar tillsammans med avdelning 52 B för klinikens ECT/rTMS verksamhet.
På avdelningen finns en plats för Brukarstyrd inläggning, vilket innebär att patienten kan lägga in sig direkt på avdelningen tre dagar max tre gånger i månaden.

Nu söker vi fyra sjuksköterskor till vår avdelning, med tillsättning snarast eller enligt överenskommelse!

Arbetsuppgifter

Inom avdelningen arbetar vi med gruppvård och en daglig kontaktperson som roteras i arbetsgruppen där en sjuksköterska är gruppansvarig för omvårdnadsarbetet, vilket inkluderar stödjande- och motiverande samtal, att genomföra skattningar, vårdplan, anamnes, epikris, ångesthantering och sömninformation. Förutom avdelningsarbete ingår basal omvårdnad samt uppföljning av en del utskrivna patienter med stödsamtal tills de får en kontakt på öppenvården. Övrigt som ingår i rollen är läkemedelshantering, provtagning och dokumentation samt att delta i och leda ronder. Du har också en viktig roll i att introducera nya medarbetare på avdelningen samt att handleda studerande och övrig personal. Som sjuksköterska är du också arbetsledare för medarbetarna vid ordinarie arbetsledares frånvaro (främst kvällar, nätter och helger).

Verksamheten använder kompetenstrappa och har handledning varje vecka. På avdelningen arbetar vi dag, kväll och natt samt var tredje helg. Du erbjuds goda möjligheter till friskvård.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och behärskar det svenska språket i tal och skrift, kunskap i ytterligare språk är meriterande. Både du som är erfaren sjuksköterska och du som är ny i din yrkesroll kan bidra till vår verksamhet. Specialistutbildning i psykiatri och/eller psykiatrisk erfarenhet ses också som meriterande för tjänsten. Vi lägger stor vikt vid personliga kompetenser, Du samarbetar bra med dina kollegor och har ett gott bemötande och är strukturerad när du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete.

Vid eventuellt erbjudande om anställning kommer kontroll ur Polisens belastningsregister att utföras.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Ingbritt Lind

Enhetschef

Telefon: 073-274 29 04

E-post: ingbritt.lind@rvn.se

Peter Wallner

Vårdförbundet

Telefon: 060-181950

E-post: peter.wallner@rvn.se

Dela detta jobb

Sjuksköterskor till Psykiatrisk avdelning 52A, Sundsvall

Region Västernorrland