halsojobb.se

-->

Sjuksköterskor till Postop i Solna

Ansök nu

Sjuksköterskor till Postop i Solna

Är du sjuksköterska med några års erfarenhet inom kirurgi eller intermediärvård? Lockas du av en varierande och utmanande arbetsdag, där du får möjligheten att utnyttja hela ditt register som sjuksköterska? Nu söker vi kollegor till vår Postoperativa enhet i Solna för både dag/kväll och ren nattjänst!

På den postoperativa enheten Karolinska universitetssjukhuset i Solna vårdas nyopererade patienter dygnet runt i samband med akuta och elektiva operationer. Våra patienter behöver vår vårdnivå från ett par timmar upp till flera dygn.

”I princip alla postoperativa vuxna patienter på sjukhuset hamnar hos oss, vilket gör att det finns en stor variation vilka patienter man möter, vilken operation de gjort och hur sjuka de är sedan tidigare. Hos oss får man verkligen får spela på alla sina strängar som sjuksköterska, man lär sig massor med nya saker.” beskriver Sandra, biträdande universitetssjuksköterska. Hon fortsätter: ”Postoperativ vård är en ganska ung specialitet. Det gör att här finns en nybyggaranda och ett driv som jag gillar!”

Vi är stolta över att vara en del av universitetssjukvården och ser det som självklart att arbeta kontinuerligt med kvalitetsförbättring, utbildning och forskning.

Om tjänsten

Som sjuksköterska hos oss arbetar du med högspecialiserad och avancerad postoperativ vård samt preoperativ optimering/behandling. Här möter du en kombination av avancerad vård, potenta läkemedel, avancerad utrustning, specifika behandlingsmetoder och omvårdnad.

Vår avdelning är öppen dygnet runt, veckans alla dagar och du arbetar tillsammans med andra sjuksköterskor, undersköterskor, läkare och fysioterapeuter.

Vi arbetar aktivt med prevention och behandling av tidiga postoperativa komplikationer, vilket har en stor betydelse för patientens fortsatta morbiditet och mortalitet.

”På vår arbetsplats är vi måna om varandra och som sjuksköterska arbetar du självständigt som en viktig del av teamet kring patienten. Vår enhet är också mån om att utvärdera och utveckla vårdkvalitet och patientsäkerhet. Vi har utvecklat och fortsätter att utveckla struktur och samarbete inom enheten och med operations- och vårdavdelningar.” beskriver Sandra.

Vi erbjuder

 • Ett arbete med omväxlande uppgifter och arbetstempo, som ger dig både fördjupad och bred kompetens i din yrkesroll. Här möter du postoperativa patienter som är i behov av en vårdnivå som finns inom intensivvården på många andra sjukhus.
 • En inkluderande arbetsmiljö där vi hjälper varandra att utvecklas och värdesätter dig som individ.
 • Ett delaktigt och närvarande ledarskap där vi strävar efter att ge dig de bästa förutsättningarna för din fortsatta professionella utveckling.

Dessutom får du:

 • en standardiserad introduktion som anpassas utifrån dina behov
 • kontinuerlig fortbildning och kompetensutveckling
 • möjlighet att delta i arbetet med ett eller flera ansvarsområden 
 • individuellt schema

Vi tillämpar Region Stockholms kompetensstege och arbetstidsavtal för sjuksköterskor. 

Vi söker

Vi vänder oss till dig som alltid sätter patienten först och som är trygg i att självständigt organisera och genomföra ditt omvårdnadsarbete.

För att trivas hos oss ser vi att du uppskattar omväxling och variation arbetet, både vad gäller tempo, uppgifter och tyngd. Du finner dig i en föränderlig vardag och förmår att anpassa dig till vad omgivningen kräver, med bibehållet lugn.

Du har lätt för att samarbeta med dina kollegor, hjälper till och tar initiativ för att nå gemensamma mål.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer

 • Legitimerad sjuksköterska
 • Minst tre års erfarenhet av akutsjukvård med kirurgisk inriktning alternativt intermediär vård. 
 • Handledarutbildning är meriterande, liksom om du har specialistutbildning inom anestesi, kirurgisk vård, intensivvård eller akutsjukvård.

Ansökan

I den här processen arbetar vi med löpande urval. Välkommen att söka redan idag!

Din ansökan ska innehålla:

 1. CV
 2. Personligt brev
 3. Yrkeslegitimation
 4. Bevis om specialistutbildning (i förekommande fall)
 5. Utbildningsbevis

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Sjuksköterskor till Postop i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset