halsojobb.se

logga

Sjuksköterskor till Nyköpings akutmottagning

Företag Centric Care AB
Ort
Utgår

2021-02-19

Ansök nu

Sjuksköterskor till Nyköpings akutmottagning

OM UPPDRAGET
Nu söker vi dig som är leg. sjuksköterska och som vill jobba på akutmottagning i Nyköping!  Stora möjligheter finns att påverka ditt schema. Behov finns från omgående fram till 210401 med stor chans till förlängning för den som trivs och önskar.

Vi kan hjälpa till med resor och boende vid behov. 

DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på akutmottagning
 
DIN PROFIL
Legitimerad Sjuksköterska med minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet samt erfarenhet av akutmottagning. Det är av stor vikt att du är trygg i din roll som sjuksköterska och att du klarar av självständigt arbete. Ring oss för mer information!

OM OSS
Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en behovsanställning eller jobba som underkonsult. 
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterskor till Nyköpings akutmottagning

Centric Care AB