halsojobb.se

logga

Sjuksköterskor till Nyköping

Företag Centric Care AB
Ort
Utgår

2021-02-01

Ansök nu

Sjuksköterskor till Nyköping

OM UPPDRAGET
Nu söker vi sjuksköterskor till Nyköping! Det finns många uppdrag för dig som vill jobba inom kirurgi, ortopedi eller på stroke/ palliativ avdelning. Även uppdrag på Akutmottagning, psykiatri eller barnavdelningar finns för dig med erfarenhet.  Ring oss redan i dag!

Vi kan hjälpa till med resor och boende vid behov. 

Du är välkommen att söka om du kan ta hela eller delar av uppdraget. Efter uppdraget slut finns chans till förlänging eller möjlighet till att välja nya spännande uppdrag. 
 
DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på vårdavdelning inom olika områden. Ring oss så berättar vi mer. 
 
DIN PROFIL
Legitimerad Sjuksköterska med minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet. 

OM OSS
Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en behovsanställning eller jobba som underkonsult. 
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterskor till Nyköping

Centric Care AB