halsojobb.se

logga

Sjuksköterskor till MAVA samt HIA i Gävle- långa uppdrag!

Företag Centric Care AB
Ort
Utgår

2020-12-01

Ansök nu

Sjuksköterskor till MAVA samt HIA i Gävle- långa uppdrag!

OM UPPDRAGET
Vi söker nu flera skickliga konsulter till  både MAVA och HIA i Gävle från årsskiftet!

På MAVA vårdas företrädesvis patienter med medicinska diagonos så som intoxer, kramper, kända hjärsviktspatienter, gastro och AIM patienter.
På HIA behandlas patienter som inkommer från akuten, ambulansen och från andra avdelningar och mottagningar och du ska även ta emot Mobimedanrop från ambulanserna. Du hjälper  ambulansen med att tyda EKG så patienterna snabbt kan får rätt vård och du ingår även i teamet vid hjärtstoppslarm på sjukhuset.

Hjärtintensivvårdsavdelningen, HIA, tillhör verksamhetsområde kardiologi och bedriver idag både medicinsk intermediärvård och hjärtintensivvård. På avdelningen finns det 6 vårdplatser, där bemanning är 1 sjuksköterska per 2-3 patienter, samt 1-2 undersköterskor på avdelningen. Är ett nära samarbete med hjärtavdelning, kardiologisk interventionscenter (KIC) och Hjärtmottagning. 
Uppdragen är från vecka 1-14. 

Vid uppdragets slut finns möjlighet till nya utmaningar! I rollen som bemanningssjuksköterska får du chansen bredda dina kunskaper och erfarenheter genom möjligheten att jobba på olika sjukhus och vårdgivare och träffa nya kollegor från hela landet.

Vi kan hjälpa till med resor och boende för dig som inte bor i Gävle. 

DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga omvårdnadsuppgifter som sjuksköterska på en medicinsk akutvårdavdelning. Du kommer arbeta med snabba flöden, en dag är inte den andra lik och därför är flexibiltiet och stresstålighet en viktig egenskap för dig som önskar arbeta här.
De som arbetar här vill arbeta inom en akut verksamhet, där dagarna kan se helt olika ut. 

Som sjuksköterska på HIA  kommer du bland annat att arbeta med: 

- att hantera andningsstödjande apparater som Optiflow, Cpap och NIV
- hjärtövervakning och Mida
-artärnålar, artärprovtagning
-administrering av potenta läkemedel.
 
DIN PROFIL
Legitimerad sjuksköterska med minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet och erfarenhet från liknande avdelning.
Du tycker om att arbeta i ett högt tempo, där flexibilitet är centralt i ditt arbetssätt och du har bred, generell kunskap inom akutmedicin eller liknande verksamheter.
 
OM OSS
Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. 
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
 
Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterskor till MAVA samt HIA i Gävle- långa uppdrag!

Centric Care AB