halsojobb.se

Sjuksköterskor till LIVA - Långtidsintensivvårdsavdelning

Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-27

Ansök nu

Sjuksköterskor till LIVA - Långtidsintensivvårdsavdelning

Vi erbjuder
Dig en unik möjlighet att bli en del i vår avdelning med högspecialiserad vård av trakeostomerade barn. Vi är en liten avdelning med plats för tre till fyra patienter. Här vårdas barn med trakeostomi och barn med långvarigt behov av andningsunderstöd. Arbetet är omväxlande från vård av intensivvårdskaraktär till habilitering och mottagningsverksamhet.

Om tjänsten

  • Som sjuksköterska har du ansvar för två till tre patienter, beroende på vårdtyngd.
  • I din roll som sjuksköterska kommer du att planera, leda och aktivt utföra omvårdnadsåtgärder.
  • Arbetet på LIVA handlar till stor del också om att stimulera barnets tillväxt och utveckling.
  • Att stödja och utbilda föräldrarna så att de själva skall känna sig trygga med att ta hand om sitt barn.
  • Som sjuksköterska på natten har du ett fast schema och arbetar var tredje helg.

Vi utlyser nu två tillsvidareanställningar där du själv kan välja om du vill arbeta 75% (natt) eller 100%.

Vi söker
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet, social förmåga, engagemang och samarbetsförmåga.

Vårdtiderna på LIVA är långa så är det av vikt att du tycker om att "följa" barnet och dess familj. Du skall både kunna ta "steget tillbaka" och låta föräldrarna sköta sitt barn samt kunna agera om en akutsituation uppstår.

Kvalifikationer
Krav: Legitimerad sjuksköterska
Meriterande: Specialistutbildning inom Barn & ungdom eller intensivvård. Erfarenhet av barn och/eller trakeosromi.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor ( bilagor bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

- Bevis om specialistkompetens  

 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

 

Tema Barn- och Kvinnosjukvård med 3200 medarbetare är verksamma inom sex patientområden och två intertematiska funktionsområden. Vård bedrivs på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och i Huddinge samt på Danderyds sjukhus. Temat är organiserat i 25 patientflöden och cirka 160 patientgrupper inom barn- och kvinnosjukvård.  

Till oss kommer de allra svårast sjuka barnen från hela landet. Vi vårdar barn med kroniska sjukdomar och akuta tillstånd samt tar hand om för tidigt födda barn. Temats kvinnosjukvård innefattar områden som graviditet och förlossning, gynekologi och reproduktionsmedicin. Temat har cirka 310 000 patientbesök per år, varav 105 000 akuta besök. Varje år sker cirka 8 500 förlossningar. Barn- och Kvinnosjukvård har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt samarbete. 

 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Sjuksköterskor till LIVA - Långtidsintensivvårdsavdelning

Karolinska Universitetssjukhuset