halsojobb.se

Sjuksköterskor till Klara T, vikarie och fast, gärna kvällspigga nattsjuksköterskor.

Företag Klara
Ort
Kategorier
Utgår

2021-05-31

Ansök nu

Sjuksköterskor till Klara T, vikarie och fast, gärna kvällspigga nattsjuksköterskor.

Vi söker sjuksköterskor; timvikarier och fasta tjänster fråmst i Stockholm, norr- och västerort, till sommaren 2021. Sommaren är en underbar tid att arbeta hos oss.

Många lediga dagar att sola på.

Vad innebär det att vara sjuksköterska hos oss?

Du arbetar aktiv tid på kvällar och har beredskap i hemmet nattetid. Under ditt arbetspass (aktiv tid och beredskapstid) ansvarar du för hälso- och sjukvård på ett antal vård- och omsorgsboenden. Du utför planerade och akuta besök samt att ger rådgivning per telefon till boendenas personal. Du är ett stöd för både patienter, närstående och personal. Hos oss har du en mycket viktig del i vården för de personer som bor på våra vård- och omsorgsboenden.

Är Klara T en bra arbetsplats?

Klara T erbjuder en trygg och trevlig arbetsplats med kollektivavtal. Vi har en bra gemenskap och du får större frihet att planera din arbetstid och dina arbetsuppgifter än på många andra arbetsplatser. Klara T ingår i företagsgruppen Ambea Sweden Group som är ett av Nordens ledande omsorgsföretag. Företagspolicyn bygger på fyra nyckelord: kunskap, engagemang, ansvar och respekt.

Du arbetar i det område där du bor, för att ha nära till de boenden du ansvarar för.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll, lyhörd och som kan bemöta andra utifrån deras behov. I arbetet ingår att du ska kunna arbeta lösningsorienterat och ta självständiga beslut. Du ska ha goda kunskaper i bemötande av personer med demenssjukdom eller psykiatrisk sjukdom. I arbetet förekommer svåra samtal och du bör kunna handleda, vägleda och instruera personal på telefon.

Du ska kunna förmedla information och stöd på ett professionellt sätt, både till personal, närstående och andra vårdgivare.

Om du har vana att arbeta med beslutsstöd och dokumentation i Safedok, Vodok, Treserva eller Procapita är det en merit.

Arbetstid: 16.00 – 02.00, Beredskap 02.00 – 08.00.

Körkort är ett krav, likaså att du ska kunna uttrycka dig väl på svenska i skrift och tal

Kontaktperson(er)

Ulrika Rubin
+46761750737
ulrika.rubin@klarakompetens.se

 

Dela detta jobb

Sjuksköterskor till Klara T, vikarie och fast, gärna kvällspigga nattsjuksköterskor.

Klara