halsojobb.se

Sjuksköterskor till Hjärtuppvakningsavdelningen i Solna

Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-23

Ansök nu

Sjuksköterskor till Hjärtuppvakningsavdelningen i Solna

Till vår Hjärtuppvakningsavdelning (HUA) söker vi nu grundutbildade sjuksköterskor som är intresserade av avancerad postoperativ vård i anslutning till en intensivvårdsavdelning.

Om oss  

Vi på Thoraxanestesin i Solna har implementerat ett nytt arbetssätt för att minska köerna till hjärtoperation och frigöra intensivvårdsplatser och har därmed startat en ny avdelning.  

På Hjärtuppvaksavdelningen behandlas patienter som har genomgått hjärtkirurgi, exempelvis kranskärlsoperationer och hjärtklaffsoperationer. Patienterna är relativt friska i övrigt, med bra förutsättningar att snabbt återfå sina normala funktioner. Patienterna stannar en natt och skrivs sedan ut till vårdavdelning.  

Avdelningen har varit i drift i drygt ett år, med fantastiska resultat för våra patienter. Det finns stora möjligheter för dig att vara med att påverka framtiden för avdelningen.  

Vi bedriver verksamhet måndag till lördag förmiddag.

För att läsa mer om avdelningen, klicka här.

 

Vi erbjuder  

Förutom att du kommer att få jobba med högkvalitativ och innovativ vård med en stark koppling till forskning och utbildning, samt de förmåner vi som universitetssjukhus kan ge, så erbjuder vi dig en plats i vårt team där vi värdesätter dig som individ.  

 

Vi är inkluderande, vi hjälps åt, vi ser och bekräftar varandra och vi tror på en inkluderande arbetsmiljö där vi hjälper varandra att utvecklas. 

 

Vi jobbar fokuserat med ett delaktigt och närvarande ledarskap där vi ser individen och ser till att du får de bästa förutsättningarna till din fortsatta utveckling.  

Om tjänsten

Annonsen avser nattjänst och eventuellt blandtjänst.  

Vi söker 

För att trivas hos oss tror vi att du som söker, utöver svensk sjuksköterskelegitimation, har minst två års erfarenhet av akutsjukvård med kirurgisk inriktning alternativt intermediär vård. 

Om du tycker att detta låter spännande och vill veta mer, ring gärna till Jennie Sandberg på tel. 08-517 770 75.

Vi ser fram emot att få veta mer om dig och att få berätta mer om hur vi kan bidra till din fortsatta utveckling som sjuksköterska! 

Vi rekryterar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt! 

 

Din ansökan ska innehålla: 

- CV 

- Personligt brev 

- Yrkeslegitimation 

- Bevis om specialistkompetens (i förekommande fall) 

- Utbildningsbevis 

Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Funktion Perioperativ medicin och intensivvård (PMI) ansvarar för Karolinska Universitetssjukhusets samlade resurs inom operation- och anestesi, pre- och postoperativ vård, smärtvård samt all intensivvård för vuxna. Vår utbildning av specialistsjuksköterskor inom anestesi, operation och intensivvård är den största inom Stockholms läns landsting. PMI har cirka 1600 medarbetare med verksamhet både i Huddinge och Solna.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Sjuksköterskor till Hjärtuppvakningsavdelningen i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset