halsojobb.se

logga

Sjuksköterskor till en liten och hemtrevlig vårdcentral i sommar

Företag Centric Care AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-07-02

Ansök nu

Sjuksköterskor till en liten och hemtrevlig vårdcentral i sommar

OM UPPDRAGET
Nu har vi ett uppdrag på liten och hemtrevlig vårdcentral i norra Stockholm för dig som är sjuksköterska eller distriktssköterska. Uppdraget innebär arbete på mottagningen samt telefonrådgivning.
Uppdraget gäller från och med den 7 juni till och med 31 augusti. Det finns en heltidstjänst och en deltidstjänst tillgänglig.  

DINA ARBETSUPPGIFTER
Du arbetar självständigt på mottagningen med egna inbokade patienter samt telefonrådgivning.
 
DIN PROFIL
Du är en sjuksköterska eller distriktssjuksköterska med minst 2 års dokumenterad yrkeserfarenhet.
 
OM OSS
Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa villkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår och mycket mer. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda våra konsulter uppdrag året om.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterskor till en liten och hemtrevlig vårdcentral i sommar

Centric Care AB