halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sjuksköterskor till Daljunkaregården

Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-30

Ansök nu

Sjuksköterskor till Daljunkaregården

Boende-vård-scaled.jpeg

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

 

Vi söker nu en sjuksköterska till vår verksamhet Daljunkaregården 

 

 

Daljunkaregården är ett boende med inriktning hög omvårdnad, med 41 platser. Du som sjuksköterska hos oss jobbar i ett team med två till sjuksköterskor. Vi har ett nära samarbete med Korsnäsgården och Norshöjdens sjuksköterskor, ett härligt team med 8 sjuksköterskor med olika kompetenser. Tjänstgöringen är måndag till fredag, samt var 8:e helg, vilket ger en del lediga vardagar. Schemaplanering sker i samråd med övriga sjuksköterskor och vi tar stor hänsyn till specifika önskemål kring hur arbetstiden förläggs, huvudsaken är att det passar verksamhetens behov.

 

 

 

Arbetsbeskrivning:

Som sjuksköterska leder du bland annat omvårdnadsarbetet samt säkerställer omvårdnadskompetensen i teamet runt den boende. Det är det din uppgift att bedöma, planera, utföra, utvärdera och dokumentera hälso-och sjukvårdsinsatser utifrån varje enskild boendes förutsättningar och behov, i enlighet med det salutogena förhållningssättet. I din roll ingår att ha kontinuerlig dialog med närstående och informera vid förändringar i hälsotillståndet. Du samarbetar med kollegor, läkare och eventuellt andra, både interna och externa, kontakter för att säkerställa en god omvårdnad.

 

Egenskaper:

Du delar med dig av dina kunskaper och färdigheter. Du är lyhörd, kan arbeta självständigt såväl som i team och är tydlig i din kommunikation. Du har en positiv inställning och ser som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat.  

 

Kvalifikationer:

Du är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift i det svenska språket.

 

Meriter:

Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande

 

Övrigt:

Arbetstid/Varaktighet: En tjänst är 100% och en är 50% med tjänstgöring dag och var 8:e helg. Tillsvidare, provanställning tillämpas.
 

Tillträdesdatum: Snarast efter överenskommelse

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal. 

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående tjänsten kontakta:
Verksamhetschef, Ulrika Forsmark 023-82892
Mail: ulrika.forsmark@ansvarochomsorg.se
Eller Tiina Swén 023-87798

Dela detta jobb

Sjuksköterskor till Daljunkaregården

A&O Ansvar och Omsorg