halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sjuksköterskor till Blodcentralen Skanstull

Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-30

Ansök nu

Sjuksköterskor till Blodcentralen Skanstull

Sjuksköterskor till Blodcentralen Skanstull

 

Vi erbjuder
Blodcentralen Skanstull är en av tre fasta blodcentraler i Stockholm, belägen på Ringvägen 100 i ljusa lokaler på marknivå. Här arbetar cirka 20 medarbetare med helblodstappning. Vi som arbetar på Blodcentralen bidrar varje dag till att sjuka eller skadade människor kan må bättre. Varje dygn går det år omkring 100 liter blod till patienter i Stockholms sjukvård.

Att få blod handlar ofta om skillnad mellan liv och död. Blodet ges av frivilliga, obetalda blodgivare och det är vår uppgift att ta hand om dem på allra bästa sätt. Hur vi bemöter dem och vilken service vi ger kan avgöra om de kommer tillbaka eller inte. Vi arbetar med kompetens, medmänsklighet, tillgänglighet och nytänkande som ledord. Om du är en person som vill utvecklas på arbetet, bemöter dina medmänniskor med värme, är flexibel och öppen samt vill bidra till förbättringar – då kan du vara rätt person för den lediga tjänsten. Vi värnar om varandra och strävar efter mångfald i gruppen för att komplettera varandra på bästa sätt. 

Vi arbetar med kompetens, medmänsklighet, tillgänglighet och nytänkande som ledord. Om du är en person som vill utvecklas på arbetet, bemöter dina medmänniskor med värme, är flexibel och öppen samt vill bidra till förbättringar – då kan du vara rätt person för den lediga tjänsten. Vi värnar om varandra och strävar efter mångfald i gruppen för att komplettera varandra på bästa sätt.

Vi erbjuder nu en tillsvidaretjänst samt ett vikariat på ett år. Varierade arbetspass förekommer, dag/kväll och helgtjänstgöring.

Om tjänsten
Arbetsuppgifterna består främst av att ta hand om blodgivarna hela vägen genom deras besök. Att hälsa dem välkomna, ge information, intervjua dem utifrån hälsodeklarationen samt genomföra provtagning och blodtappning i enlighet med Socialstyrelsens föreskrifter. Förutom arbetet med blodgivarna förekommer även andra arbetsuppgifter och ansvarsområden. Du förväntas vara delaktig i rutiner och utvecklingsprocesser som syftar till att få verksamheten att fungera på bästa sätt.

Vi söker
Vi söker dig som:

  • Tar eget ansvar för ditt arbete och gör det som krävs för ett bra slutresultat.
  • Har lätt för att sätta dig in i andras situation. Du lyssnar, förstår och visar hänsyn.
  • Följer struktur och planering men också är bekväm i att omprioritera.
  • Är uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera.
  • Gör korrekta avvägningar och prioriteringar. Du visar omdöme vid uttalanden, agerande och beslut.

För att trivas hos oss är det viktigt att du har mycket god samarbetsförmåga och genuint intresse för att arbeta med människor. Du bemöter blodgivare och kollegor med omtanke och respekt och delar med dig av din kunskap och entusiasm. Du tar egna initiativ, kan arbeta självständigt och göra egna bedömningar. När det är mycket att göra har du förmågan att behålla ditt lugn och sprida det till dem omkring dig. 

God fysik krävs då det förekommer tunga fysiska moment. Vi värdesätter även kunskaper i engelska språket då vi numera erbjuder blodgivning på engelska.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer 
Krav: 

  • Legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet. 
  • Kunskap i svenska språket både muntligt och skriftligt.

Meriterande: Datorvana

Varmt välkommen att söka! 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation 

Om rekryteringsprocessen
Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Urval och intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska
Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska är en sammanslagning av Karolinska Universitetslaboratoriet och Bild och Funktion med laboratorieverksamhet, radiologi, nuklearmedicin, medicinsk strålningsfysik, radiofarmaci och strålsäkerhet inom Karolinska Universitetssjukhuset. Mer om oss finns här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-karolinska-universitetslaboratoriet/ och här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-bild-och-funktion/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm (öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn Vårdförbundet, Ewa Köhler Telefon
ewa.kohler@regionstockholm.se

 

 

Dela detta jobb

Sjuksköterskor till Blodcentralen Skanstull

Karolinska Universitetssjukhuset