halsojobb.se

Sjuksköterskor till Berga i Solna två st tjänster

Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-20

Ansök nu

Sjuksköterskor till Berga i Solna två st tjänster

A&O Ansvar och Omsorg AB är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i ett flertal och sysselsätter omkring 2600 medarbetare inom äldreomsorg och primärvård. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens äldreboende.

Berga drivs på uppdrag av Stockholm stad och ligger i Bergshamra med utsikt över Edsviken och Värtan. Det finns 96 trevliga lägenheter som är uppdelade på 12 plan med små avdelningar om åtta boende. Berga Vårdboende är särskilda boenden för äldre och personer med demens.

Som sjuksköterska på Berga arbetar du tillsammans med kollegor på enheten. Du vill vara delaktig i ett ständigt utvecklingsarbete tillsammans med verksamhetschef, ledning och arbetslag. Som sjuksköterska har du en arbetsledande roll och ingår i enhetens ledningsgrupp.

Som person är du självständig, ansvarsfull, samarbetsvillig och har lätt för att kommunicera i tal och skrift. Du har viljan och förmågan att styra, leda och följa upp verksamheten utifrån företagets mål. Du är flexibel och lösningsorienterad samt öppen för de senaste rönen inom äldreomsorg. Du ska ha förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till alla boende, närstående samt medarbetare. Ett gott bemötande samt en god kvalité av den tjänst/insats som utförs dagligen är en självklarhet.

Tjänsterna är tillsvidareanställning på 80% i genomsnitt 29,6 tim/vecka.
Vi har fem veckors schema och man arbetar två helger av fem. Dag och kvälltjänstgöring.

Tillträdesdag: Omgående eller enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan och hoppas just du vill bli en av oss!

Kontaktperson
Angela Plambeck
Telefon: 0722- 52 06 40
E-post: angela.plambeck@ansvarochomsorg.se

Dela detta jobb

Sjuksköterskor till Berga i Solna två st tjänster

A&O Ansvar och Omsorg