halsojobb.se

Sjuksköterskor till Akutvårdsavdelning (AVA) på Danderyds Sjukhus

Ort
Kategorier
Utgår

2019-04-07

Ansök nu

Sjuksköterskor till Akutvårdsavdelning (AVA) på Danderyds Sjukhus

VI SÖKER FLER MEDARBETARE TILL VÅR NYSTARTADE AKUTVÅRDSAVDELNING. VÄLKOMMEN!
 
I februari 2019 öppnade medicinkliniken på Danderyds Sjukhus en akutvårdsavdelning (AVA) för patienter med akuta tillstånd och diagnoser. AVA bemannas till stor del av personal som roterar in från Akut-, Medicin-, Infektions- och Kirurg/Urologkliniken, men har även fast personal.
 
AVA kommer att ha 12 vårdplatser. Vi arbetar i team och kommer att ha en förhöjd bemanning. Ett vårdteam består av en undersköterska och en sjuksköterska. Patienterna kommer att komma upp snabbt från akuten för att starta utredning och behandling och den förväntade vårdtiden är mindre än 36 timmar. Fokus ligger på diagnostik, behandling och övervakning. När patienten bedöms vara stabil väntar en snabb överflyttning till någon av vårdavdelningarna på DSAB. Vanliga sjukdomstillstånd inkluderar infektioner, kramptillstånd, intoxikationer, elektrolytrubbningar, yrsel, commotio, lungemboli och andningsinsufficiens.  
 
AVA driftas som en del av ett större samarbete mellan akutmottagningen, Intermediärvårdsavdelningen (IMA) samt vårdavdelningarna på Medicin-, Infektions- och Kirurg/Urologkliniken. 
 
Gillar du strukturerat akut omhändertagande, fokus på prestigelöst teamarbete och bedside-utbildning är AVA arbetsplatsen för dig. 
 
Arbetsuppgifter:  
Omvårdnad av den akut sjuka patienten. Som sjuksköterska skall du kunna bedöma, prioritera och behandla den akut sjuka patienten samt leda och fördela arbetet.
 
Anställningsform: 
Tillsvidareanställning, dag/kväll eller blandad dag och natt eller ren natt. Det finns också möjlighet till rotation 50% AVA, 50% på annan klinik (akuten, infektion, kirurg/urologen eller annan medicinavdelning) om intresse finns. 
 
Kvalifikationer: 
Legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av akutsjukvården.
 
Personliga egenskaper: 
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är initiativtagande, engagerad, noggrann, flexibel, positiv och trygg i din roll som sjuksköterska och vill vara med att utveckla denna spännande verksamhet med oss. Du ska tycka om att arbeta med förbättringar då detta är en stor del i att starta upp en ny verksamhet. 
 
Här kan du läsa mer om vår nya akutvårdsavdelning: http://www.ds.se/Om-oss/Jobba-hos-oss/Jobba-pa-AVA/

Dela detta jobb

Sjuksköterskor till Akutvårdsavdelning (AVA) på Danderyds Sjukhus

Danderyds Sjukhus AB