halsojobb.se

OM UPPDRAGET
Är du legitimerad sjuksköterska som har erfarenhet av akutsjukvård och är intresserad av att arbetai södra Stockholm? Då vill vi höra ifrån dig redan idag!

Uppdraget startar omgående och sträcker sig tom April med stor chans till förläning. Behov finns dag, kväll och natt. 
Oavsett om du är intresserad av att jobba heltid eller vill kombinera extrajobb med studier eller annat arbete är du varmt välkommen in med din ansökan.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att ha sedvanliga arbetsuppgifter för en sjuksköterska på en akutmottagning. 
 
DIN PROFIL
Legitimerad sjuksköterska med minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet, erfarenhet av iakutsjukvård. 
Kunskaper i journalsystemet Take Care är en fördel men inte heller ett krav. 
God svenska i tal och skrift. 

OM OSS
 Vi på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vården och socialt arbete för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan år 2000 och är idag ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag.
 
Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, årsbonus i form av upplevelsehelg, varierande uppdrag,  en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss på Centric Care.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag.
Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare. Vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Örebro.
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Logo

Sjuksköterskor till akutmottagning i södra Stockholm

Företag Centric Care
Ort
Kategorier
Utgår

2020-04-13

Ansök nu

Dela detta jobb