halsojobb.se

logga

Sjuksköterskor till akuten Sundsvall

Företag Centric Care AB
Ort
Utgår

2020-12-02

Ansök nu

Sjuksköterskor till akuten Sundsvall

OM UPPDRAGET
Nu söker Centric sjuksköterskor som vill jobba på akuten Sundsvalls sjukhus. Uppdraget sträcker sig från januari och framåt.

Vid uppdragets slut finns möjlighet till nya utmaningar! I rollen som bemanningssjuksköterska får du chansen bredda dina kunskaper och erfarenheter genom möjligheten att jobba på olika sjukhus och vårdgivare och träffa nya kollegor från hela landet.

Vi kan hjälpa till med boende och resa vid behov. 
  
DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på akuten, du kommer att jobba med triagering enligt rutiner samt meriterande om du har larmvana. 
 
DIN PROFIL
Legitimerad sjuksköterska med minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet. Du bör ha jobbat på akutmottagning tidigare. För att trivas som konsult krävs det att du är lyhörd, trygg i din roll och gillar ett föränderligt och högt tempo. 
 
OM OSS
​Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete. Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och ofta möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterskor till akuten Sundsvall

Centric Care AB