halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sjuksköterskor, sommarvikariat, Ortopedkliniken avdelning 14, Sundsvall

Ort
Kategorier
Utgår

2022-05-31

Ansök nu

Sjuksköterskor, sommarvikariat, Ortopedkliniken avdelning 14, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Länsverksamhet Ortopedi är en länsklinik som finns på tre orter, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik. Länsverksamhet bedriver såväl planerad som akut verksamhet, inriktad mot ortopediska skador och sjukdomar. Här ingår även den Ortopedtekniska avdelningen samt Vårdhotellet vid Sundsvalls sjukhus.
Vår verksamhet är styrd av vår värdegrund vilket innebär att vi tar ansvar för patienten, verksamheten och varandra. Vi hushåller med våra gemensamma resurser och vi arbetar öppet och respektfullt.

Vi söker nu vikarierande Sjuksköterskor till vår verksamhet inför sommaren 2022. Ett perfekt tillfälle för dig som vill prova på att arbeta inom Ortopedi!

Arbetsuppgifter

Ortopeden har ett inflöde av såväl planerade som akuta patienter, vi bedriver högspecialiserad ortopedisk vård. På ortopeden diagnostiserar, behandlar och vårdar vi patienter med akuta och kroniska problem i rörelseapparaten.

Arbetsuppgifterna för dig som sjuksköterska består till stor del av omhändertagande av patienten före och efter operationen, smärtbehandling, mobilisering och hemplanering. Vi arbetar patientnära i vårdteam med läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter. Kurator samt dietist finns även att tillgå. I ett vårdteam är det viktigt att du ser din del i att arbetsgruppen fungerar och utvecklas.

Vi vill att våra medarbetare ska må bra, trivas och ha roligt på jobbet! Vi erbjuder individanpassad inskolning och friskvårdstimme.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller sjuksköterskestuderande. Tidigare erfarenhet från ortopedi och/eller akutsjukvård är meriterande. Du behärskar det svenska språket i såväl tal som skrift. Då enheten bedriver verksamhet dygnet runt ser vi att det är viktigt att du kan och vill arbeta obekväm arbetstid (kväll, natt, helg).

Vi ser att du som söker besitter en personlig mognad där du är trygg, stabil och har självinsikt. Du är självgående genom att du tar ansvar och driver ditt arbete framåt. Vi ser också att du är strukturerad och kan planera, organisera och genomföra ditt arbete på ett effektivt sätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Låter detta intressant? Varmt välkommen med din ansökan!
Urval och intervjuer sker löpande så sök gärna redan idag.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Camilla Munter

Enhetschef

Telefon: 0701912868/060135295

E-post: camilla.munter@rvn.se

Marie Söderlund

Vårdförbundet

Telefon: 060-181425

E-post: marie.soderlund@rvn.se

Dela detta jobb

Sjuksköterskor, sommarvikariat, Ortopedkliniken avdelning 14, Sundsvall

Region Västernorrland