halsojobb.se

logga

Sjuksköterskor sökes till strokeavdelning

Företag Centric Care AB
Ort
Utgår

2020-12-25

Ansök nu

Sjuksköterskor sökes till strokeavdelning

OM UPPDRAGET
För vår kunds räkning söker vi nu sjuksköterskor till strokeavdelning. 

UPPDRAGSPERIOD
Omgående - 31 januari 

Arbetstid:
Dag/kväll/natt
 
DINA ARBETSUPPGIFTER
akutvård på enhet med inriktning mot strokesjukvård. 

DIN PROFIL
Legitimerad Sjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet, och med erfarenhet av att arbeta på akutvårdsavdelning inom slutenvården på sjukhus. Tidigare erfarenhet från stroke, neurologi eller medicin är önskvärt men inget krav. 
 
OM OSS

​Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda våra anställda uppdrag året om och ofta möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterskor sökes till strokeavdelning

Centric Care AB