halsojobb.se

-->
 

Vi erbjuder
Vi söker en legitimerad sjuksköterska som vill arbeta i en stimulerande och varierande arbetsmiljö med trevliga och kompetenta kollegor.

Vi kan erbjuda en mentor som hjälper dig att utvecklas i din yrkesroll. Inskolningen är individuell utifrån din erfarenhet och kompetens.

Om tjänsten
Vi är en kirurgisk slutenvårdsavdelning som vårdar patienter före och efter operation.

Vi tar emot patienter med maligna sjukdomar i urinvägarna och har även ett benignt patientflöde.

Vi söker sjuksköterskor till både dag - respektive nattjänst. Vänligen ange i din ansökan vilka arbetstider som du är mest intresserad av att jobba. 

Tjänsten är tillsvidare och du kan påverka schemaläggningen utifrån 24/7 avtalet.

I dagstjänst ingår schemalagd arbetstid på dagtid, kvällar och helger. 

Vi söker

Dig som är engagerad och har en vilja att arbeta utifrån våra värdeord som är medmänsklighet, ansvar och helhetssyn.

Kvalifikationer
​​​​​​Legitimation som sjuksköterska. För dig som är intresserad av att arbeta nattetid ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av kirurgisk omvårdnad.

Varmt välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

 

Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus. Tema Cancer har cirka 2 000 medarbetare och utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.  

Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för patienten. Vårt nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet. 

 

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på våra hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset.

https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Sjuksköterskor sökes till dag/kväll/helg pass respektive nattjänst till urologisk slutenvårdsavdelning i Huddinge

Ort
Kategorier
Utgår

2020-10-04

Ansök nu

Dela detta jobb