halsojobb.se

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. Hemvårdsförvaltningen skall vara en modern arbetsgivare som genom öppet klimat och med växtkraft för förnyelse och förändring möter nya behov och krav från Halmstads kommuns invånare.

Arbetsuppgifter

Hemsjukvården har ansvaret för sjukvård som ges i den enskildes hem när man är inskriven i denna vårdform inklusive särskilt boende. Vi utför även enstaka hembesök på uppdrag från Närsjukvården för de patienter oberoende av ålder som tillfälligt inte kan ta sig till sin vårdcentral. Du förväntas arbeta hos hemvårdsförvaltningens kunder i enlighet med våra värdegrundsord Tillit - Ödmjukhet - Respekt. I nuläget arbetar drygt 100 sjuksköterskor i vår verksamhet som bedrivs dygnet runt. Vi erbjuder ett varierande och utvecklande arbete tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är sjuksköterska med erfarenhet eller nyutbildad som vill arbeta på timmar. Är du nyfiken på vår fantastiska hemsjukvård är du varmt välkommen att söka. Du arbetar utifrån ett serviceinriktat, flexibelt och professionellt förhållningssätt där du utgår ifrån fattade beslut, mål, policys och riktlinjer. Du skall ha en god förmåga att strukturera ditt arbete och vara lyhörd för patientens individuella behov. För att kunna utföra arbetet med bästa kvalitet krävs god servicekänsla och kommunikationsförmåga. Vi förutsätter god datorvana. Du arbetar utifrån ett serviceinriktat, flexibelt och professionellt förhållningssätt där du utgår ifrån fattade beslut, mål, policys och riktlinjer. Vi fäster stor vikt vid engagemang och personlig lämplighet. Körkort för personbil med manuell växellåda krävs för att kunna arbeta hos oss.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Vi söker tim-vikarier till ett flertal tjänster, dag- och kvälls- tjänster. Ange i din ansökan vad du önskar.
Publicerad
2020-11-05
Ansök senast
2020-12-06

Upplysningar

  • Vårdförbundet
    Telefon: 035-21 17 01
  • Maine Hellberg
    Enhetschef
    Telefon: 070-8743279

Ansökan

Referensnummer
C43347 - 2020

Övrig information

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka i Visma Recruit och inte via e-post eller pappersformat. För att bli aktuell för anställning vill vi att du uppvisar ett utdrag från belastningsregistret. Beställ redan nu registerutdrag 442.3 på polisens hemsida. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/. Utdraget ska tas med i ett oöppnat kuvert och uppvisas i samband med rekryteringen. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal. Varmt välkommen med din ansökan!

Sjuksköterskor sökes för timanställning

Företag Halmstads kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2020-12-06

Ansök nu

Dela detta jobb