halsojobb.se

Sjuksköterskor/Sjuksköterskestuderande sökes till sommarvikariat

Företag Halmstads kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2020-03-31

Ansök nu

Sjuksköterskor/Sjuksköterskestuderande sökes till sommarvikariat

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Hemvårdsförvaltningen ansvarar för äldre personers behov av vård, omsorg, boende och aktivitet. Förvaltningen är en av kommunens största arbetsplatser med cirka 2 200 anställda. Vi strävar ständigt efter utveckling och förnyelse inom vårt verksamhetsområde. Hemvårdsförvaltningen skall vara en modern arbetsgivare som genom öppet klimat och med växtkraft för förnyelse och förändring möter nya behov och krav från Halmstads kommuns invånare.

Arbetsuppgifter

Hemsjukvården har ansvaret för all sjukvård som ges i den enskildes hem när man är inskriven i denna vårdform inklusive särskilt boende. I uppdraget ingår att utifrån beställning från vårdcentralen utföra enstaka hembesök hos patienter i alla åldrar, som tillfälligtvis inte kan ta sig till sin vårdcentral. Du förväntas arbeta hos hemvårdsförvaltningens kunder i enlighet med våra värdegrundsord Tillit - Ödmjukhet - Respekt. I hemsjukvården arbetar idag drygt 95 sjuksköterskor i vår verksamhet som bedrivs dygnet runt. Vi är stolta över vår verksamhet och kan erbjuda ett spännande och omväxlande arbete. Vi erbjuder ett varierande och utvecklande arbete tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är sjuksköterska med varierad erfarenhet eller du som är nyutbildad och nyfiken på vår fantastiska hemsjukvård. Vi söker även dig som gått minst 4 terminer på sjuksköterskeprogrammet och kan arbeta som undersköterska tillsammans med våra sjuksköterskor. Du har kunskaper och praktisk erfarenhet kring läkemedelshantering, sårvård, KAD insättning/skötsel och blodprovtagning. Du skall ha en god förmåga att strukturera ditt arbete, vara flexibel samt lyhörd för patientens individuella behov. För att kunna utföra arbetet med bästa kvalitet krävs god servicekänsla och kommunikationsförmåga. Vi förutsätter god datorvana. Du arbetar utifrån ett serviceinriktat, flexibelt och professionellt förhållningssätt där du utgår ifrån fattade beslut, mål, policys och riktlinjer. Vi fäster stor vikt vid engagemang och personlig lämplighet. Körkort för personbil med manuell växellåda behövs om du arbetar i hemsjukvården, men inte om du söker till korttiden.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Vi söker vikarier till ett flertal tjänster, dag-, kvälls- och natt-tjänster. Ange i din ansökan vad du önskar. Med möjlighet till förlängning.
Tidsbegränsad till
2020-09-01
Publicerad
2020-01-16
Ansök senast
2020-03-31

Upplysningar

  • Åsa Fant
    Telefon: 072-243 76 69
  • Vårdförbundet
    Telefon: 035-21 17 01

Ansökan

Referensnummer
C34494 - 2020

Dela detta jobb

Sjuksköterskor/Sjuksköterskestuderande sökes till sommarvikariat

Halmstads kommun