halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sjuksköterskor för vaccinationsuppdrag, Sundsvall/Ånge

Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-01

Ansök nu

Sjuksköterskor för vaccinationsuppdrag, Sundsvall/Ånge

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Söder har ett sjukhus och åtta regiondrivna hälsocentraler. I området finns sex privata vårdcentraler samt fyra kommuner. Närsjukvårdsområde Söder har cirka 900 medarbetare och sex verksamhetschefer.

Arbetsuppgifter

Till primärvårdens vårdområde Sundsvall/Ånge söker vi nu sjuksköterskor/distriktssköterskor som vill vara en del av det kommande vaccinationsarbetet. Även annat sedvanligt arbete som sjuksköterska på hälsocentral kan förekomma. Du kommer att ha en fast placering på en hälsocentral i vårdområdet men det kan komma bli aktuellt med tjänstgöring även på andra hälsocentraler.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är distriktssköterska alt. legitimerad sjuksköterska. Har du tidigare erfarenhet inom primärvård ses det som meriterande.

Det är viktigt för oss att du är positiv och har ett gott bemötande. Du kan arbeta självständigt och är van att driva ditt arbete framåt samtidigt som du samarbetar bra med andra och bidrar till en bra teamkänsla. I rollen ser vi också att det är viktigt att du är flexibel och kan ställa om vid ändrade förutsättningar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningen är en allmän visstidsanställning fr o m 2022-01-03 t o m 2022-09-30, Annat tillträdesdatum kan överenskommas i dialog med rekryterande chef.

Välkommen med din ansökan! Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Lillemor Olofsson

Hälsocentralschef

Telefon: +4660149821

Mobiltelefon: 072-236 03 62

E-post: lillemor.olofsson@rvn.se

Ylva Östman

Vårdförbundet

Telefon: +4660182453

E-post: ylva.ostman@rvn.se

Dela detta jobb

Sjuksköterskor för vaccinationsuppdrag, Sundsvall/Ånge

Region Västernorrland