halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Sjuksköterskor för kommunuppdrag inom olika enheter i Uppsala!

Företag Centric Care AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-05-27

Ansök nu

Sjuksköterskor för kommunuppdrag inom olika enheter i Uppsala!

Brinner du för sjukvården inom kommunal verksamhet och vill spendera sommaren i vackra Uppsala?- Då har du chansen nu, läs vidare så berättar jag mer! 

OM UPPDRAGET

Nu söker vi flertal sjuksköterskor som vill arbeta inom olika enheter i Uppsala. 
Om du kan arbeta delar eller hela sommaren är du varmt välkommen in med din ansökan redan idag. Om du även är på jakt efter uppdrag under våren finns det med!  

 Inom vård- och omsorgsboende arbetar du som omvårdnadsansvarig sjuksköterska på ett boende för personer över 65 år med behov av omvårdnad dygnet runt. Du som sjuksköterska kommer att ha en samordnande roll och ansvara för de personer som boendet har fördelat medicinskt ansvar för. Du kommer att arbeta med sedvanliga kliniska arbetsuppgifter som sjuksköterska och samverkar med patienten, boendepersonal, verksamhetschef på boendet samt patientens närstående och övriga vårdgivare kring patienten.

 • Huvudsaklig placering på vård och omsorgsboendet Glimmervägen, 
  Uppdraget beräknas avse perioden 1 juni till och med 31 augusti med tjänstgöring dagtid samt var 8:e helg.
   
 • Huvudsaklig placering på vård och omsorgsboendet Bernadotte. 
  Uppdraget beräknas avse perioden 27 juni till och med 31 augusti samt perioden 15 augusti till och med 16 september. 
   
 • Huvudsaklig placering på vård- och omsorgboendet Lundgården med 31 st. lägenheter fördelade på omvårdnad och demens.
  Uppdraget beräknas avse perioden 25 mars till och med 31 augusti med tjänstgöring dagtid samt var 8:e helg. Även arbetstid röda dagar som infaller på en veckodag.
   
 • Huvudsaklig placering på Västergårdens vård- och omsorgsboende som har 50 st. lägenheter fördelade på omvårdnad och demensvård.
  Uppdraget beräknas avse perioden 11 april till och med 31 augusti med tjänstgöring dagtid samt var 8:e helg. Även arbetstid röda dagar som infaller på en veckodag.
   
 • Huvudsaklig placering på Årstagården, särskilt boende med inriktning demens, även korttidsplatser.
  Uppdraget beräknas avse perioden 23 maj till och med 31 augusti med tjänstgöring dagtid samt var 8:e helg. 
   
 • Huvudsaklig placering på Myrbergska vård- och omsorgsboende.
  Uppdraget beräknas avse perioden 30 juni till och med 28 juli med tjänstgöring dagtid samt var 8:e helg. Även arbetstid röda dagar som infaller på en veckodag.
   
 • Huvudsaklig placering på vård- och omsorgsboendet Eriksdalsgården, (demens och omvårdnad). 
  Uppdraget beräknas avse perioden 13 juni till och med 12 augusti dagtid med helgtjänstgöring var 8:e helg. 

 Inom korttidsvård arbetar du som omvårdnadsansvarig sjuksköterska på en korttidsvårdsavdelning med personer som är 17 år eller äldre efter exempelvis en sjukhusvistelse. 
 Inom växelvård arbetar du som omvårdnadsansvarig sjuksköterska på en växelvårdsavdelning med exempelvis personer med demenssjukdom. Personerna vårdas växelvis mellan det ordinära boendet och växelvårdsavdelningen enligt SoL-beslut. I ditt arbete ingår det att samverkar med patienten, närstående och övriga vårdgivare.
 

 • Huvudsaklig placering på Nora korttids- och växelvård samt Linné vård- och omsorgsboende (ligger i samma hus).
  Uppdraget beräknas avse perioden 6 juni till och med 28 augusti med tjänstgöring dagtid samt 1-3 helger under perioden.
   
 • Huvudsaklig placering på Karl Johansgårdens vård- och omsorgsboende som har 92 st. lägenheter fördelade på omvårdnad och demensvård samt 2 st. korttidsplatser.
  Uppdraget beräknas avse perioden 25 mars till och med 31 augusti med tjänstgöring dagtid samt var 8:e helg. Även arbetstid röda dagar som infaller på en veckodag.

DIN PROFIL

Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet under de senaste 5 åren. Meriterande om du har erfarenhet från liknande verksamhet eller erfarenhet av arbete inom kommun. Önskvärt med erfarenhet av särskilt boende för äldre samt demensvård. 

ATT JOBBA SOM BEMANNINGSSJUKSKÖTERSKA 

Hos oss får du ett välplanerat äventyr eller större flexibilitet på hemmaplan. Du väljer själv! Möjligheterna är många och du kommer att få bra betalt i både lönekuvertet och på ditt pensionskonto. Vi lovar aldrig mer än vad vi kan hålla och du och din personliga konsultchef har tät kontakt under hela uppdragets gång. 

Vem passar som bemanningssjuksköterska? Du som är självständig i ditt arbete och trygg i din profession samt mån om både kvalitet och patientsäkerhet. Du har god samarbetsförmåga då arbetet sker i team runt patienten samt  kan anpassa ditt bemötande och förhållningssätt utifrån individ och situation. Om den här beskrivningen passar in på dig så tror vi att du kommer att trivas bra i rollen som bemanningssjuksköterska. 

Vi på Centric Care tror på ärlighet, transparens och personlig service. Tillsammans gör vi vården bättre, med oss är du trygg.

OM CENTRIC CARE 

Centric Care har bemannat hälso- och sjukvård sedan år 2000. Vi kan branschen och många som jobbar internt hos oss har en sjukvårdsutbildning i botten. Centric Care är ett auktoriserat bemanningsbolag och är medlem i Almega Kompetensföretagarna. Auktorisationen betyder att Centric Care lever upp till svensk lagstiftning och de etiska branschkrav som Almega ställer. Auktorisationen är en kvalitetsstämpel både för våra medarbetare, underleverantörer och kunder. 

Centric Care har kollektivavtal för alla våra anställda. Det betyder att vi erbjuder trygga arbetsvillkor utöver vad lagstiftningen kräver. Alla anställda hos oss omfattas av försäkringar, extra hög semesterersättning och tjänstepension enligt ITP. Som anställd hos oss får du dessutom tillgång till ett förmånligt friskvårdbidrag, årlig HLR-utbildning och mycket mer.  

Nyfiken på att veta mer? Sökt tjänsten eller gör en intresseanmälan så tar jag kontakt med dig! 

Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterskor för kommunuppdrag inom olika enheter i Uppsala!

Centric Care AB