halsojobb.se

Sjuksköterskor, dagtid, till Förenade Care Vinddraget

Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-26

Ansök nu

Sjuksköterskor, dagtid, till Förenade Care Vinddraget

Förenade Care Vinddraget i Gävle drivs i egen regi fr om 1 november 2018 av Förenade Care. Här bor 64 personer med olika behov av omsorg och stöd.

Vi arbetar utifrån personcentrerad vård, där allt vi gör utgår från varje enskild boendes önskan och behov. Vår målsättning är att rekrytera och behålla de bästa medarbetarna.  Vi arbetar alltid utifrån vårt motto - Omtanke Vänlighet och Service.

Arbetsuppgifter
Vi söker leg sjuksköterskor som ska vara patientansvarig. Som sjuksköterska hos oss är du en viktig del både i ledningsgruppen och i teamet på det egna planet. I ledningsgruppen är du med och påverkar och utvecklar verksamheten. Du har ett mycket nära samarbete med läkare, övriga sjuksköterskor, MAS, verksamhetschef, para-medicinare, och omvårdnadspersonal. Du ser det som en naturlig del av ditt arbetssätt att arbeta tillsammans med omvårdnadspersonalen i handledande syfte. Vi ser gärna att du är trygg i dokumentation, trivs att arbeta i team, men också är självständig och trygg i din roll som sjuksköterska. 

Kvalifikationer
Leg sjuksköterska. Du trivs med att arbeta både med och för människor, du har ett mycket gott bemötande och god samarbetsförmåga. Du är innovativ, handlingskraftig, ansvarstagande, flexibel och har en positiv inställning. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom äldreomsorg. Vi lägger stor vikt vid stor vid personlig lämplighet och tidigare erfarenheter.

Arbetstid & Varaktighet
Måndag-fredag dagtid, tjänstgöring var 3:e helg, dagtid. Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Intervjuer kommer att hållas fortlöpande under ansökningstiden.
Tillträde enligt överenskommelse.

Kontakt
Välkommen att höra av dig till Sophie Milde Verksamhetschef
E-post: sophiem@forenadecare.com 
Telefon: 072-085 24 21

Dela detta jobb

Sjuksköterskor, dagtid, till Förenade Care Vinddraget

Förenade Care AB