halsojobb.se

Sagolik sjuksköterska till Astrid Lindgrens värld

Vi söker nu efter två sjuksköterskor som över sommaren vill ha ett rörligt, fritt och annorlunda jobb, där de flesta patienterna är barn.

Vår sjukstuga är en service för våra gäster och för vår personal. Vi bemannar med två sjuksköterskor som avlöser varandra under veckans alla dagar från 1 juni- 27 augusti 2019. Som sjuksköterska är du en del av vår personalavdelning. Arbetet är av varierande slag men stor del av sysslorna består av enklare omplåstringar, ta hand om getingstick, lugna föräldrar och barn samt ha en bra kommunikation med våra anställda.

Till de här tjänsterna söker vi dig som är glad och utåtriktad och gillar att ha många bollar i luften. Du behöver också vara flexibel, kunna arbeta självständigt och fatta egna beslut. Att kunna prata engelska ser vi som en självklarhet, fler språk är meriterande.

Anställningen är deltid, anställningsperioden är 1 juni-25 augusti. Helgarbete ingår i tjänsten. Arbetstid, dagtid mellan 10.00-18.00.

Läs mer om vårt företag på vår hemsida: astridlindgrensvarld.se

 Personalchef Linnéa Hindvik svarar gärna på frågor om tjänsten och nås via linnea.hindvik@atridlindgrensvarld.se eller på telefon 070-002 28 02.

Sjuksköterskor

Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-27

Ansök nu

Dela detta jobb