halsojobb.se

Sjuksköterskekollega till Kristinagården, Hallstavik

Företag Tiohundra AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-24

Ansök nu

Sjuksköterskekollega till Kristinagården, Hallstavik

Om oss
Inom Tiohundra har vi 11 äldreboenden med demens- och omvårdnadsplatser. Några av våra boenden har även korttidsplatser.  
Viktigt för oss är arbetet med patientsäkerhet och personcentrerad omvårdnad vilket underlättas av att bolaget innehåller både äldrevård och akutvård. 
Hos oss har du möjlighet att påverka dina arbetspass och arbetstider genom påverkningsbara scheman. Under året införs kompetensstege för sjuksköterskor vilket innebär att vi ser din kompetensutveckling som viktig.  
I vår enhet ingår sjuksköterskor, fysioterapeuter och arbetsterapeuter vilket ger oss möjligheten till att utveckla ett bra teamarbete. Blandningen av de olika patientgrupperna gör att du hela tiden lär dig nya saker, får nya utmaningar och får en bra bredd i din kompetens.
Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter.   
Om tjänsten
Kristinagårdens vård- och omsorgsboende ligger i Hallstavik, har omvårdnadsplatser och korttidsplatser som 2 sjuksköterskor har ansvaret för. Vore det inte kul om just du blir en av dom! Som omvårdnadsansvarig sjuksköterska på Kristinagården  har du ansvar för ca 25 personer och du arbetar nära den boende tillsammans med teamet. I teamet ingår även enhetschef, läkare, arbetsterapeut, fysioterapeut, omvårdnadspersonal och övriga sjuksköterskekollegor. I ditt arbete ingår det att handleda medarbetarna i olika omvårdnadsfrågor. Du är viktigt del i vårt arbete med palliativ vård genom NVP och personcentrerad omvårdnad. Vi erbjuder dig en stimulerande vardag med många minnesvärda möten med våra äldre och deras närstående!   
Vi arbetar för närvarande var 6:te helg samt några kvällar per schemaperiod. På helgerna samverkar sjuksköterskorna i Hallstaviks 2 boenden samt boendet i Älmsta. Tjänstgöringsgraden kommer vi tillsammans överens om. Vi erbjuder dig en mentor och introduktionsschema
Vi värnar också om vår goda kamratanda, trevliga stämning och arbetsmiljö och ser nu fram emot en ny kollega!   
Tveka inte att söka så fort som möjligt då urval sker under ansökningstiden.   
Om dig
Vi söker dig som vill vara med och utveckla vårdkvalitén och höja patientsäkerheten på våra äldreboenden och som brinner för äldreomsorg. Du skall trivas att arbeta i team och se fördelarna i teamarbetet. Du ska vara trygg och säker i din yrkesroll. Erfarenhet av äldrevård är meriterande. Du har körkort för manuell växellåda
Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt.     
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Dela detta jobb

Sjuksköterskekollega till Kristinagården, Hallstavik

Tiohundra AB