halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sjuksköterskeassistent till Daljunkaregården

Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-30

Ansök nu

Sjuksköterskeassistent till Daljunkaregården

Boende-vård-scaled.jpeg

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

 

 

Nu söker vi sjuksköterskeassistent under våren och sommaren. 

Daljunkaregården är ett vård och omsorgsboende med 41 platser med inriktning hög omvårdnad. Boendet är beläget i centrala Falun. 

 

Arbetsbeskrivning:


ARBETSUPPGIFTER
Som sjuksköterskeassistent är du en del av en arbetsgrupp med flera duktiga sjuksköterskor, vi arbetar tillsammans i team för att våra boende ska få en god och säker vård. 

Arbetet som sjuksköterskeassistent innebär att du utför de arbetsmoment som sjuksköterska delegerar, patientnära åtgärder som omläggningar, prover men även dosetter samt olika beställningar mm. Du har även fasta uppgifter som utförs utan delegering. Du är ett stöd för övriga i teamet runt individen.

Vi arbetar utifrån individens behov av omsorg, vård och service. Den personcentrerade vården är viktig. Vår värdegrund handlar om värme omtanke och trygghet för individen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som sjuksköterskestudent och färdig med termin 4, självklart är även undersköterskor med lång vana av omvårdnadsarbete välkommen att söka. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom hemtjänst eller särskilt boende.

Som person är du ödmjuk och bemöter människor med respekt. Vi söker dig som alltid sätter boende först, tar ett stort ansvar för ditt eget arbete och vill vara med att utveckla vård och omvårdnad. Arbetet kräver god förmåga att arbeta självständigt, men samtidigt är du en del av ett team och bidrar till att helheten fungerar. Vi ser därför att du är positiv, serviceinriktad, ansvarstagande och har förmåga att bemöta patienter samt kollegor på ett professionellt sätt. Du bör vara lugn och stresstålig samt arbetar utifrån rutiner.


Egenskaper:

Du delar med dig av dina kunskaper och färdigheter. Du är lyhörd, kan arbeta självständigt såväl som i team och är tydlig i din kommunikation. Du har lätt för att sätta dig in i system och ny teknologi. Du har en positiv inställning och ser som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat.  

Meriter:

Erfarenhet av äldreomsorg 

Vi önskar att du kan arbeta hela sommaren.

B- körkort

 

Övrigt:

Arbetstid/Varaktighet: 100% under våren och sommaren 2022 

Tillträdesdatum: enligt överenskommelse

Lön: Individuell lön enligt överenskommelse

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal. 

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställningen kontakta: Verksamhetschef, Ulrika Forsmark Mail: ulrika.forsmark@ansvarochomsorg.se Telefon: 023-82892

Dela detta jobb

Sjuksköterskeassistent till Daljunkaregården

A&O Ansvar och Omsorg