halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Sjuksköterska Transplantationskirurgi Stockholm 2022

Företag Centric Care AB
Ort
Utgår

2021-12-09

Ansök nu

Sjuksköterska Transplantationskirurgi Stockholm 2022

Drömmer du om ett jobb där du får resa och se nya platser? Vill du utvecklas och utmanas tillsammans med kollegor från hela landet? Då hoppas vi att du vill bli en del av vårt team på Centric Care. Vi kan erbjuda dig en spännande karriär och några av marknadens bästa villkor.

OM UPPDRAGET

Nu söker vi dig som är Legitimerad Sjuksköterska med några års erfarenhet från arbete inom slutenvård och kirurgi till ett spännande uppdrag på en högspecialiserad transplantationskirurgisk vårdavdelning i Stockholm. Verksamhetens huvuduppdraget är att med organ- eller celltransplantation behandla patienter med sviktande funktion av lever, njure eller insulinproduktion i bukspottkörtel. På avdelningen eftervårdas även patienter som genomgått hjärttransplantation. Kunden har även uppdrag att anlägga vaskulär access för patienter inom det egna samt andra klinikers patientflöden. Hos kunden vårdas både vuxna och barn.

Som bemanningssjuksköterska på avdelningen kommer du att planera, leda och aktivt utföra omvårdnadsåtgärder som att delta i rondarbete, läkemedelshantering och tillsammans med patienten bedöma omvårdnadsbehovet. Du kommer att hantera olika dränage, centrala intravenösa infarter, katetrar och annan medicinteknisk utrusning typisk för en kirurgisk vårdavdelning.  

Vi söker dig som finns tillgänglig och kan jobba Januari - Februari 2022 med möjlighet till förlängning. Arbetstid dag och kväll, vardag samt helg. 

DIN PROFIL

För att vara aktuell för det är uppdraget krävs minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet som Legitimerad Sjuksköterska. Erfarenhet från arbete inom slutenvård och kirurgisk vård. 

OM OSS
​Som bemanningssjuksköterska på Centric Care får du valmöjligheten att jobba hos kunder runt om i hela landet. Du kommer att erbjudas möjligheten att både fördjupa och bredda din kompetens i mötet med nya kollegor på nya arbetsplatser. Vi på Centric Care har bemannat Hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda dig som anställd uppdrag året om och ofta möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

För oss är det viktigt att våra konsulter mår bra och vi vill uppmuntra träning och rörelse, vi har därför ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår! Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Sjuksköterska Transplantationskirurgi Stockholm 2022

Centric Care AB