halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Sjuksköterska - timanställning

Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-22

Ansök nu

Sjuksköterska - timanställning

Vi söker timanställd sjuksköterska till oss på Sälgens äldreboende i Höganäs som vill vara med och förgylla vardagen för våra boenden.

Förenade Care har bedrivit omvårdnaden på Sälgen sedan maj 2014 och är ett vårdboende för 50 personer med olika behov av omsorg och stöd. Vi vill att de som ska bo på Förenade Care Sälgen ska få vård och omsorg av högsta kvalitet, där mötet mellan människorna är det viktigaste, där kvalitet i fokus och handlar vårdtagarens önskan och behov. Vår målsättning är att rekrytera de absolut bästa medarbetarna. Vi arbetar utifrån vårt motto: Omtanke, Vänlighet och Service.

Arbetsuppgifter
Vi söker sjuksköterskor, som ska kunna arbeta på enhetens avdelningar vid ordinarie sjuksköterskors frånvaro. Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska inom kommunal äldreomsorg. Du kommer att ha ett mycket nära samarbete med övriga sjuksköterskor, verksamhetschef, gruppledare, paramedicinare och omvårdnadspersonal. Du ser det som en naturlig del av ditt arbetssätt att ta del av nya riktlinjer från uppdragsgivare och Socialstyrelsen.

Kvalifikationer
Leg. sjuksköterska. Du ska vara en person som tycker om att arbeta med och för människor, ha ett gott bemötande och god samarbetsförmåga. Du måste ha lätt att anpassa dig till nya situationer och personer. Arbetet kräver också att du har en god social förmåga och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetstid/varaktighet
Timanställning.

Arbetstid: Måndag till Fredag kl. 7-16 

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Lön
Enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag
Ansökningar behandlas löpande.

Ansökan
Varmt välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

Kontaktpersoner
Biträdande verksamhetschef Mia Åkerblom
E-post: miaa@forenadecare.com

073-9015520

 

 

Dela detta jobb

Sjuksköterska - timanställning

Förenade Care AB