halsojobb.se

Sjuksköterska till Vuxenpsykiatriska mottagningen, Sollefteå

Ort
Utgår

2021-01-28

Ansök nu

Sjuksköterska till Vuxenpsykiatriska mottagningen, Sollefteå

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård psykiatri och habilitering samordnar länssjukvården för vuxenpsykiatri, barn- och ungdomspsykiatri samt habilitering i Region Västernorrland. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik, och vid ett antal mottagningar som är förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 700 anställda.

Det finns 6 psykiatriska vårdavdelningar och 9 psykiatriska öppenvårdsmottagningar i länet. Klinikens målgrupp är personer från 18 år och uppåt med psykiatrisk sjukdom eller psykisk ohälsa som kräver psykiatrisk specialistkompetens. Den specialiserade psykiatrin arbetar främst med prevention, diagnostik, vård och behandling av psykisk sjukdom och allvarligare psykiska störningar. All jourverksamhet kvällar och helger samt all tvångsvård sker i Sundsvall och omfattar även Härnösand, Kramfors, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Vuxenpsykiatriska mottagningen i Sollefteå arbetar i multiprofessionella team med skötare, psykologer, socionomer, sekreterare, läkare och sjuksköterskor, där också olika terapeutiska inriktningar finns representerade vilket ses som en styrka. Tillsammans har vi en riktigt bred kompetens och erbjuder ett sammanhang som vi vill se som trivsamt och utvecklande för alla. Vi erbjuder omfattande såväl extern som intern handledning och goda utvecklingsmöjligheter inom yrket.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss arbetar du med sedvanliga arbetsuppgifter som bland annat läkemedelshantering, medicindelning, administrering, telefonrådgivning, injektionsgivning och stödsamtal. Rollen som sjuksköterska på mottagningen erbjuder ett omväxlande arbete med stor flexibilitet att planera sin arbetsdag själv.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, vidareutbildning i psykiatri och/eller erfarenhet från psykiatrisk vård är meriterande. Har du erfarenhet av kliniskt arbete från speciallistpsykiatri är det meriterande. Du hanterar det svenska språket i tal och skrift. B-körkort erfordras. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, du är självgående och strukturerad, du tar ansvar över din uppgift och driver själv ditt arbete. Du har god samarbetsförmåga, är kommunikativ och lyhörd. Vi uppskattar även din flexibilitet och förmåga att se nya utvecklingsmöjligheter.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidareanställn

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Daniel Zart

Enhetschef

Telefon: +4662019300

E-post: daniel.zart@rvn.se

Maria Åkerman

Vårdförbundet

E-post: maria.akerman@rvn.se

Dela detta jobb

Sjuksköterska till Vuxenpsykiatriska mottagningen, Sollefteå

Region Västernorrland