halsojobb.se

OM UPPDRAGET
Nu söker vi dig som är en skicklig och erfaren sjuksköterska med erfarenhet av arbete på vårdcentral, till uppdrag i Stockholm.
Arbetstiderna är vardag 8-17. Uppdraget startar omgående och pågår till november

I rollen som bemanningssjuksköterska får du chansen bredda dina kunskaper och erfarenheter genom möjligheten att jobba hos olika vårdgivare och träffa nya kollegor från hela landet. Vid uppdragets slut finns möjligheter till nya spännande utmaningar!

DINA ARBETSUPPGIFTER
Som sjuksköterska på en vårdcentral kommer du möta patienter i alla åldrar och i alla situationer. Du kommer att ha sedvanliga arbetsuppgifter inom mottagningsarbete och telefonrådgivning på vårdcentral.

DIN PROFIL
Legitimerad Sjuksköterska med minst två års dokumenterad yrkeserfarenhet, och erfarenhet från mottagning och/ eller telefonrådgivning.
Erfarenhet av Take Care och TeleQ är en fördel.

OM OSS
Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Logo

Sjuksköterska till vårdcentral i Stockholm

Företag Centric Care
Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-14

Ansök nu

Dela detta jobb