halsojobb.se

OM UPPDRAGET

För vår kunds räkning söker vi nu dig som är sjuksköterska mederfarenhet av primärvård, till centralt belägen vårdcentral.

Måndag- fredag, Dagtid. Omfattning heltid. Vecka 27-34

DINA ARBETSUPPGIFTER

Sedvanliga uppgifter förö sjuksköterska på vårdcentral. Även labb.

DIN PROFIL

Du är legitimerad sjuksköterska med minst tre års erfarenhet från primärvården.

OM OSS

Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Logo

Sjuksköterska till vårdcentral centralt i Göteborg v 27-34

Företag Centric Care
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-21

Ansök nu

Dela detta jobb